Zien is geloven met deze prachtige #BluRoutes!

Uw fitnessregime vasthouden is altijd lastig.

 

Daarom hebben we vorig jaar #BluRoutes geïntroduceerd om het u gemakkelijker te maken gemotiveerd te blijven wanneer u op reis gaat. #BluRoutes zijn hardloop- en fietsroutes die beginnen en eindigen bij Radisson Blu-hotels.

Wat is het beste aan #BluRoutes? U ziet prachtige stedelijke omgevingen en landschappen die u normaal tijdens uw reizen niet zou zien. Bekijk hieronder een aantal adembenemende foto's van de #BluRoutes in Europa:

 

De Scandinavische landen

Radisson Blu Hotel Norge, Bergen

Floyen-Bergen-fn616bhm_1024-1024x607

Het Radisson Blu Hotel Norge is gelegen in het centrum van de tweede grootste stad van Noorwegen, Bergen. Op de #BluRoutes hier ziet u werkelijk fantastische landschappen die het beste van de natuur en stedelijke omgevingen combineren.

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Gothenburg

Het Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg in Zweden is gesitueerd aan de haven van de rivier de Göta en is daarmee ideaal gelegen voor een spectaculaire hardloopsessie.

Radisson Blu Marina Palace Hotel

TURKU

De rivier de Aura ligt in het hart van Turku en is een fantastische plek om te gaan hardlopen. Een groot deel van de bezienswaardigheden, restaurants en cafés van de stad liggen in de buurt of aan de rivier en dus heeft het Radisson Blu Marina Palace Hotel ervoor gezorgd dat er fantastische #BluRoutes langs deze spectaculaire rivier lopen.

 

 

Midden-Europa

 

Radisson Blu Hotel, Bremen

Het Radisson Blu Hotel, Bremen in Duitsland biedt zowel stedelijke routes als plattelandsroutes, zodat u zelf kunt kiezen!

Radisson Blu Hotel, Frankfurt 

Frankfurt

Wanneer u deze #BluRoute volgt, zou u nooit raden dat u zich in een van de drukste, financiële steden van Duitsland bevindt. Geniet van rust en stilte tijdens uw hardloopsessie vanuit het Radisson Blu Hotel, Frankfurt.

 

Oost-Europa en de Baltische regio

Radisson Blu Hotel Lietuva, Vilnius

Lietuva VILNIUS

Het Radisson Bu Hotel Lietuva in Vilnius ligt in de buurt van de rivier de Neris en op slechts 10 minuten lopen vanaf de oude stad. Er zijn #BluRoutes voor iedereen, van ontspannen wandelingen tot serieuze hardlooproutes.

Radisson Blu Resort, Bukovel

Bukovel

Voor iedereen die graag in een echte landelijke omgeving van de natuur wil genieten, is het Radisson Blu Resort in Bukovel de ideale bestemming. De #BluRoutes lopen langs adembenemende bergen en bossen om tijdens het hardlopen van te genieten.

Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau

Chisinau

De #BluRoutes in het centrum van de hoofdstad van Moldova kunt u altijd verkennen, of u nou bij ons verblijft voor zaken of vakantie!

Radisson Blu Hotel, Kiev

kyiv

De idyllische locatie van het Radisson Blu Hotel, Kiev in het hart van het historische district geeft u de kans om tijdens uw #BluRoute-hardloopsessie te genieten van het mooiste van het centrum van Kiev.

Radisson Blu Hotel, Kiev Podil

Kyiv Podil

Het Radisson Blu Hotel, Kiev Podil ligt in het centrum van dit bruisende gebied, op loopafstand van populaire plekken zoals het Kontraktova plein en de charmante Andriyivskyy straat, een kronkelende straat met kinderkopjes en allerlei winkels, cafés en artiesten. Ideaal om uw #BluRoutes-foto's op Instagram aan uw hardloopvrienden te laten zien!

 

 

Verenigd Koninkrijk

 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey 

De prachtige kust van Jersey met de sprankelende zee, grootse kliffen en zandstranden maken de #BluRoutes adembenemend. U kunt de routes vanaf dit hotel ook wandelend bewonderen als u niet zo'n hardloper bent!

Hebt u mooie foto's van een #BluRoute die u hebt afgelegd? Deel ze met ons op Instagram of Twitter met de hashtag #RadissonBlu!

 

 

Tell us what you think