Volg onze tentoonstelling van de miniatuur Egg Chair de hele wereld door!

De Egg™ Chair is oorspronkelijk ontworpen door de legendarische, Deense architect, Arne Jacobsen, voor het SAS Royal Hotel, Kopenhagen. 55 Jaar nadat deze stoel het daglicht zag, viert Radisson Blu de Egg™ met een wereldwijde campagne genaamd Design your Own Icon, waarmee we de grenzen van design op willen zoeken. In samenwerking met de Republic of Fritz Hansen hebben we gasten en designliefhebbers uitgenodigd de iconische Egg™ Chair op hun eigen, unieke manier te personaliseren.

 

03_MiniEggs_015-1024x768

Er is ontzettend veel gereageerd op de campagne en we kregen meer dan 66.000 designs uit de hele wereld:

 

Olga Tsekhanovskaya – Rusland

Ekaterina Morozova – Rusland

Olga Dusciac – Frankrijk

Kamilla Kvalheim – Noorwegen

Stephanie Davis – VS

Dorna Rigmor Dehbozorgi – Denemarken

Sharon Clarke – Verenigd Koninkrijk

Barbara Lowe – VS

Francis Heuillon – Frankrijk

Eva-Lotta Rinaldo – Zweden

Nikita Morozov – Rusland

Heidi Burns – VS

Lucie Danon – Frankrijk

Simone Avice de Bellevue – Frankrijk

Susan Bannister – Verenigd Koninkrijk – WINNAAR

03_MiniEggs_025-1024x768

 

De winnares, Susan Bannister uit het Verenigd Koninkrijk, krijgt haar Egg™ Chair op ware grootte, bekleed met haar winnende design van de prachtige wol van Kvadrat.

 

03_MiniEggs_004-1024x768

 

Maar het verhaal van onze finalisten is daarmee niet ten einde. We vonden hun Egg™-ontwerpen zo mooi dat we ze met de wereld wilden delen. En daarom zijn in 2016 de ontwerpen van onze vijftien finalisten te zien in een reizende tentoonstelling van de miniatuur Egg™ Chair bij verschillende Radisson Blu-hotels over de hele wereld. Zo krijgen onze fans en volgers de kans om deze prachtige ontwerpen van dichtbij te bekijken.

 

Tot nu toe is de tentoonstelling te zien geweest in Kopenhagen en Las Vegas maar in april kunt u ze met eigen ogen bewonderen in het Radisson Blu Hotel in Milaan . Elke maand gaat de tentoonstelling weer ergens anders heen om de liefde die Radisson Blu koestert voor ontwerp weer op een andere bestemming te delen. Kom regelmatig even kijken om erachter te komen waar de mini Egg™ Chairs hierna naartoe zullen gaan!

Tell us what you think