Van Hamburg naar Afrika

Het is erg enerverend om getuige te zijn van en onderdeel uit te maken van de opening van een hotel. Twee werknemers van het Radisson Blu Hotel, Hamburg hebben deze ervaring mogen meemaken. Zij vertrokken vanuit de Hanzestad in Noord-Duitsland naar Afrika.

Zo'n drie weken lang ondersteunden Sandra Tontsch, Banquet Service Manager, en Susanne Petrich, Restaurant Manager, hun collega's van het Radisson Blu Hotel & Convention Centre in Kigali, tijdens de openingsfase en de Grand Opening op 11 juli 2016. Het bekwame duo uit Hamburg stond klaar met hun vergaande expertise op het gebied van het managen van events en restaurants en bereidde het lokale team voor op hun toekomstige taken.

Radisson Blu Hotel Hamburg_Sandra Tontsch & Susanne Petrich (Mitte v.l.n...

Na de succesvolle opening vatten Susanne en Sandra hun ervaring voor ons samen:

“Het was een geweldige ervaring voor ons. We hebben heel veel plezier gehad, inspirerende mensen ontmoet en we konden dit prachtige land en de warme, gastvrije cultuur ontdekken,” vertelde Susanne Petrich met een stralend gezicht.

“Deze unieke kans om je verder te ontwikkelen en de 'Yes I can!' -filosofie van Radisson Blu zijn de kracht van onze expertise. We zijn erg blij dat we deze bijzondere kans hebben gekregen.” voegt Sandra Tontsch toe.

Radisson Blu & Convention Center in Kigali, Rwanda_1

Het Radisson Blu Hotel & Convention Centre, Kigali is het eerste conferentiecentrum in Rwanda. De uitstekende locatie van het hotel in Kigali biedt state-of-the-art conferentie- en dineermogelijkheden, 292 kamers en suites, en twee restaurants voor de nabijgelegen ambassades en bedrijven, het parlement en het Hooggerechtshof.

Tell us what you think