Uw perfecte #BluView

Radisson Blu #BluView

Welke bestemming moet u kiezen? Of u nu op zakenreis of op vakantie gaat, u kunt uw volgende bestemming ook eens op basis van een ongebruikelijk criterium kiezen: welk hotel biedt het mooiste uitzicht? Veel van onze gasten hebben dat al gedaan en hebben hun perfecte, schilderachtige #BluView met ons gedeeld.

In de hele wereld zijn hotels met adembenemende uitzichten te vinden die u bijblijven. Maar pas op, het kan gebeuren dat u nooit meer weg wilt uit onze Radisson Blu-hotels. Een #BluView vormt een spectaculaire bezienswaardigheid op zichzelf, of het hotel nu aan zee ligt of in de bergen, middenin de stad of bij de haven. U wilt het liefste gewoon bij het raam, op het terras, in de vergaderruimte of bij het zwembad zitten en van het uitzicht genieten.

We hebben al vele prachtige foto's ontvangen en een selectie samengesteld van de mooiste uitzichten vanuit Radisson Blu-hotels. Hartelijk dank voor het vastleggen en delen van uw schilderachtige #BluView-momenten op Instagram. Wij worden hier helemaal blij van. Echt waar.

Wakker worden met een #BluView

Er is niets beters dan een ontbijt. Behalve ontbijt op bed met een #BluView! Met dank aan IGer @annika.nen voor deze foto vanuit het Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm.

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

 

Goedemorgen wereld vanuit het Radisson Blu St. Julian’s Hotel, Malta! Bedankt voor deze schitterende foto via @ivztravel.

Radisson Blu St Julian's Hotel, Malta

 

Wakker worden met zo'n uitzicht en aan het werk gaan? Geen enkel probleem, zegt IGer @nannaachr. Bedankt voor deze foto vanuit het Radisson Blu Hotel in Berlijn.

Radisson Blu Hotel, Berlijn

Dineren met een #BluView

Er gaat niets boven een ijsje eten met deze #BluView op het strand van het Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands, vindt u niet? Met dank aan IGer @kate_loftus.

Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

 

De ultieme vakantiecocktail met het ultieme #BluView in het Radisson Blu Hotel in Lyon! Een prachtige foto van IGer @blogdelucinda.

Radisson Blu Hotel, Lyon 

 

@mika_379 laat ons zien hoe u kunt genieten van een geweldig uitzicht en een drankje op het dakterras van het Radisson Blu Hotel in Mannheim.

Radisson Blu Hotel, Mannheim

Ontspannen met een #BluView

#BluView op zijn best: deze dramatische zonsondergang ziet u 's avonds in het zwembad van het Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso in Cannes! Foto van IGer @fannylaerdsen.

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso, Cannes

 

@oreoaurely geniet heerlijk ontspannen van het schitterende #BluView bij het Radisson Blu Resort in Milatos.

Radisson Blu Resort, Milatos

 

Vooral de laatste dag van een geweldige vakantie moet doorgebracht worden bij een zwembad met een prachtig uitzicht! Dat deed IGer @jimbo.del tenminste bij het Radisson Blu Plaza Hotel in Bangkok!

Radisson Blu Plaza Hotel, Bangkok

Vergaderen met een #BluView

Een inspirerende #BluView stimuleert de creativiteit en geeft energie tijdens elke vergadering. Met dank aan IGer @lio_okan voor het delen van deze geweldige foto vanuit de DomLounge van het Radisson Blu Hotel in Berlijn.

Radisson Blu Hotel, Berlijn

 

We willen graag meer foto's zien van uw favoriete #BluView. Blijf ze delen en vergeet ons niet te volgen op Instagram via @radissonblu!

Inspiratie nodig voor de bestemming van uw volgende reis? Bekijk onze #BluView-galerij hier: radissonblu.com/nl/bluview

Tell us what you think