Trek eropuit deze zomer

De zomer is de beste tijd van het jaar om lekker buiten te zijn.

De zon schijnt, de temperatuur is aangenaam en de hele wereld lijkt in een goed humeur te zijn. Het is tijd om het huis te ontvluchten en zo veel mogelijk van de zon te genieten. Als u een echte 'huismus' bent en niet goed weet waar u heen moet en wat u moet doen deze zomer, maakt u zich dan geen zorgen! We hebben een lijst samengesteld met vijf van onze favoriete zomeractiviteiten voor buiten om u inspiratie te geven voor uw zomervakantie.

 

 

 

Kajakken

kayaking-1149886_1280

Er gaat toch niks boven kajakken om te genieten van zowel land als water? Het is natuurlijk mogelijk om te kajakken in rivieren, meren en stroompjes, maar wij zijn er weg van om de Dalmatische kust vanuit een kajak te verkennen. Kies voor Radisson Blu Resort in Split als uitvalsbasis, ontspan op het strand en geniet van de zalige Kroatische zon of peddelend op de zee.

 

 

 

Zorbing

zorbing

Hebt u altijd al eens willen weten hoe een hamster zich voelt in een hamsterrad? Dan kon zorbing wel eens uw nieuwe favoriete activiteit worden. Bij Rolling Haggis in Edinburgh kunt u in hun enorme opblaasbare bal klimmen en door het zeer indrukwekkende Schotse landschap rollen. Na al dat rollen wilt u misschien wat vast land onder uw voeten om op uit te rusten en te herstellen. Het Radisson Blu Hotel in Edinburgh City Centre ligt aan de 'Royal Mile' in het hart van de stad en staat klaar om u weer met beide benen op de grond te zetten na uw zorbingavonturen.

 

 

 

Skydiving

sky dive

Als u geen last hebt van hoogtevrees, dan is skydiving vanuit een vliegtuig op 3000 meter hoogte boven het eiland Jersey iets wat u niet mag missen. U springt in tandem met uw instructeur uit het vliegtuig en bereikt snelheden van 200 km/uur in de spannende, 30 seconden durende vrije val met prachtig uitzicht over het strand van het eiland, voordat u op het strand landt bij de Gun Site-dok in de baai van Saint Aubins. Het team van Skydive Jersey staat aan uw zijde bij deze adrenalinerush en het Radisson Blu Waterfront Hotel, Jersey staat klaar om te helpen uw hartslag weer tot rust te brengen.

 

 

 

Mountainbiken

mountain-bike-1149074_1280Ontdek het adembenemende Zwarte Woud in Duitsland vanuit het schattige, charmante plaatsje Baden-Baden of de stad Karlsruhe in Zuidwest-Duitsland. Met meer dan 320 kilometer aan paden (zowel voor beginners als gevorderden) was het nog nooit zo leuk om van de frisse lucht en zomerzon van Duitsland te genieten. Boek een kamer bij het Radisson Blu Badischer Hof Hotel in Baden-Baden of het Radisson Blu Hotel in Karlsruhe en bereid u voor op een avontuur in de buitenlucht!

 

 

 

Terreinrijden 

atv-1222167_1280

Hebt u behoefte aan de nodige paardenkracht als u van de buitenlucht geniet? De uitgestrekte en prachtige landschappen van Lucerne roepen u. Spring in een terreinwagen of op een quad en geniet van lekker driften en gierende banden: adrenaline gegarandeerd!  Laat de adrenaline achter u na uw excursie en verblijf in het Radisson Blu Hotel, Lucerne.

 

Niet genoeg outdooravonturen? Laat u inspireren op de Radisson Blu-website.

 

Hebt u een favoriete outdooractiviteit die u met ons wilt delen? Laat het ons weten via Twitter met de hashtag #RadissonBlu.

Tell us what you think