Succesvol vergaderen waar anderen vakantie houden

Meetings

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

In Malta, Kroatië, Duitsland, Frankrijk of Noorwegen: unieke Resort Hotels omringd door prachtige landschappen. Een decor van zee en bergen. Zon en sneeuw. En natuurlijk perfect bereikbaar vanuit het vliegveld en direct in de buurt van levendige steden en interessante bezienswaardigheden. Klinkt als vakantie?

Maar dat is het niet. Ontdek onze unieke Radisson Blu Resort Hotels voor uw volgende bedrijfsevenement. En geniet van een unieke plek voor uw meeting, waar uw gasten en medewerkers nog lang over na zullen praten. Radisson Blu meets Resorts: succesvol vergaderen, waar anderen op vakantie gaan!

 

Meetings verfrissend anders

Zeer moderne vergaderruimen en state-of-the-art vergadertechniek. Grote panoramaramen en heel veel natuurlijk daglicht. En een uitzicht waar u een vakantiegevoel van krijgt. De perfecte combinatie voor uw unieke evenement. Wist u dat daglicht het korte-termijngeheugen verbetert en voor meer concentratie zorgt? Bye bye, grijze, standaard vergadering! Zorg er met een verrassende verandering van omgeving voor dat iedereen weer vol energie zit en gemotiveerd raakt. Een mooi uitzicht activeert en stimuleert de creativiteit, precies hetgene dat u voor een succesvolle meeting nodig heeft. In het Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands geniet u van HET perfecte uitzicht. Het hotel is perfect op een rotspartij gelegen met blik op het prachtige Sandy Beach en wordt tot de beste van het eiland gerekend. 12 conferentieruimten verdeeld over een totaal oppervlak van 2000 m² en een balzaal met groot terras bieden u alle ruimte voor uw meeting.

Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands

 

Open-air, oh yeah!

Of bekijk uw vergaderthema eens van een verfrissende andere kant en maak een open-air-evenement van uw conferentie. Veel resort-vergaderzalen beschikken over exclusieve terrassen en ruime buitenterreinen. Ideaal voor creatieve workshops en presentaties. Haal eens diep adem en laat die ideeën maar komen. Want frisse lucht zorgt voor betere concentratie en geeft nieuwe energie. Productiviteit in de open lucht. Tussendoor een zalige koffiepauze met gezonde superfood-snacks en lekkernijen. Had u dat gedacht? Brainfood verbetert de hersenprestatie tijdens vergaderingen met wel 20 procent! Genieten en heel veel nieuwe power: een gouden combinatie voor vergaderingen. En nu checken we in bij het Radisson Blu Resort in Split. Het Resort Hotel nodigt u uit met 9 elegante vergaderruimten, een balzaal en een sfeervol zeeterras voor maximaal 300 gasten. Het grote terras boven water en twee plateaus bieden de perfecte omgeving voor unieke evenementen in de open lucht - en direct aan zee.

Radisson Blu Resort, Split

 

Team-power dankzij incentives

En nu "Action"! Combineer uw vergadering met een spannend incentive-programma. De mooiste landschappen zelf beleven. Bijvoorbeeld in het Radisson Blu Resort, Trysil. Dit hotel is door de World Ski Awards bekroond als een van de beste skihotels van Noorwegen. U geniet hier dan ook van 10 uiterst moderne, multifunctionele meetingruimten voor 5 tot 500 gasten en vindt in uw directe omgeving wel 65 skipistes, 31 skiliften en 100 kilometer cross-country tracks. Perfect voor een onvergetelijk teambuildingsevenement in de sneeuw. Naast de onvergelijkelijke funfactor, is er sprake van nog een belangrijke factor: gedeelde ervaringen verbinden. En worden door de deelnemers extra lang onthouden. Actieve teampower zorgt voor bewezen meer motivatie en productiviteit; perfect voor tijdens het evenement zelf, maar ook op de lange termijn. Heel anders dan bij bonussen uitgedrukt in geld, waarvan de werking en waardering al na enkele weken als het ware "in rook opgaan".

Radisson Blu Resort, Trysil

 

Kies uit het Radisson Blu Resort & Spa, Ajaccio Bay op Corsica, het Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan of de nieuwste aanwinst: het Radisson Blu Resort gelegen in Swinemünde aan de Oostzee. Een vergadering, productpresentatie, bedrijfsjubileum of strategie-workshop: onze meeting- en evenementencoördinatoren helpen u graag met raad en daad op pad. Vanaf de eerste planning tot de succesvolle afsluiting.

Tell us what you think