Stijlvolle interieurs in Keulen en Frankfurt

Stijlvol design en buitengewone service zijn altijd kenmerkend geweest voor Radisson Blu, maar het Radisson Blu Hotel, Frankfurt en het Radisson Blu Hotel, Cologne gaan een stap verder. Deze hotels zijn nu een walhalla voor designliefhebbers. De buitenkant en locatie waren altijd al prachtig, maar het interieur van beide hotels is nu volledig vernieuwd. Van overweldigende lobby’s en restaurants waarvan u trek krijgt, tot heldere, stijlvolle ruimtes die zorgen dat u het hotel nooit wilt verlaten: elk detail van de hotels is ontworpen met de focus op de gast. Lees hieronder meer over het stijlvolle interieur van de twee hotels.

Aangenaam verblijf voor designliefhebbers

Het Radisson Blu Hotel, Cologne ligt vlak bij de oevers van de Rijn op enkele minuten van het historische centrum van Keulen, en kan bogen op een stijlvol interieur dicht bij het stadscentrum. Alle kamers en suites hebben een nieuw uiterlijk gekregen, met strakke lijnen, natuurlijke materialen en warme kleuren. Daarnaast is gebruik gemaakt van lokaal geïnspireerde accenten die de aandacht vestigen op attracties van de stad zoals de kathedraal en het carnaval.

Radisson Blu Cologne room

Het Radisson Blu Hotel, Frankfurt is gunstig gelegen nabij de Messe Frankfurt en het stadscentrum en is al een architecturaal pareltje op zich. Veel van de opnieuw ontworpen, ruime kamers en suites bieden een prachtig uitzicht op de stad. De kamers in beide hotels zijn charmant, uitnodigend en voorzien van moderne faciliteiten die passen bij een eersteklas accommodatie. De hedendaagse, veeleisende reiziger zal aangetrokken worden door het frisse en moderne uiterlijk. Het interieur is zowel bijzonder als functioneel.

Radisson Blu Hotel Frankfurt room

Sociale ruimtes voor werk en ontspanning

Na binnenkomst in het Radisson Blu Hotel, Cologne bevindt u zich in het hart van het hotel en ziet u overal om u heen inspirerend design. De Ellipse Restaurant, Bar & Lounge bevindt zich in een indrukwekkend glazen atrium van 15 meter hoog en is de blikvanger van het hotel. Het restaurant en de bar zijn op harmonieuze wijze samengevoegd en er kan nu de hele dag door in een prettige en ontspannen sfeer gedineerd worden. Er worden zowel regionale als internationale gerechten geserveerd, die allemaal even verfijnd zijn!

Ellipse Restaurant Bar Lounge at Radisson Blu Cologne

Naast de lobby van het Radisson Blu Hotel, Frankfurt vindt u de Circle Bar & Lounge. Hier kunt u ontspannen en in de zomer genieten van het buitenterras met een groene tuin en vijver. In de bar en lounge heerst een prettige woonkamersfeer en u bent welkom van lunchtijd tot na het diner. Bent u op zakenreis en op zoek naar een plek om te e-mailen? De ruime en stijlvolle lobby is hiervoor de perfecte plaats.

Circle Bar Lounge at Radisson Blu Hotel Frankfurt

Fit blijven in stijl

Het opvallende design is ook doorgevoerd in de fitness- en wellnessruimtes. In Keulen kunnen de gasten zich ontspannen of juist inspannen in Vitarium, de fitness- en ontspanningsruimte van 360 vierkante meter met onder meer een Finse sauna en moderne cardio-apparatuur. Zo vormt design de inspiratie om fit te blijven.

De vernieuwde fitness- en wellnessruimte van Radisson Blu Hotel, Frankfurt heeft nieuwe cardio-apparatuur en is absoluut de moeite waard. Dat geldt evenzeer voor het uitzicht vanaf de 18e verdieping, dat het mooiste is vanuit het verwarmde binnenbad. Ook hier zorgt een inspirerend uitzicht voor de motivatie om aan uw gezondheid te werken.

Radisson Blu Hotel Frankfurt Fitness Centre

Meer dan vergaderruimte

Wilt u bij uw volgende bijeenkomst of evenement indruk maken op uw gasten? Maak dan gebruik van de premium accommodatie van het Radisson Blu Hotel, Cologne, en uw gasten zullen ongekend goed worden behandeld. Er zijn 12 multifunctionele vergaderruimtes verspreid over 1200 vierkante meter: perfect geschikt voor conferenties, workshops of privé-etentjes in de nieuwe ruimte ’Bottega’.

Radisson Blu Hotel Cologne venue Bottega

De ruimte voor evenementen in Frankfurt is uitgebreid tot in totaal 17 vergaderruimtes verdeeld over meer dan 1800 vierkante meter. Naast voldoende ruimte voor allerlei evenementen is er ook een balzaal met een 4,5-meter hoog plafond en het gloednieuwe ’Atelier’, dat de perfecte ruimte is voor een zakenbijeenkomst gevolgd door een borrel en diner. Ook kunt u iets totaal anders proberen en uw gasten in de buitenlucht ontvangen op ons terras. Zeker bij een teambuilding- of brainstormsessie zorgt frisse lucht voor goede ideeën!

Geniet van fantastisch design tijdens uw volgende verblijf in het Radisson Blu Hotel, Cologne of het Radisson Blu Hotel, Frankfurt.

Tell us what you think