Dineren in stijl met uitzicht over Johannesburg

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant design with pink highlights

Central One is favoriet bij de fijnproevers van Johannesburg. Het heeft een reputatie opgebouwd van een heerlijk, exclusief restaurant met een Zuid-Afrikaans accent. Na een ingrijpend herontwerp is het uitnodigende nieuwe interieur van Central One een verdere verrijking van de dineerervaring bij Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg. Lees hieronder meer over het strakke interieurontwerp.

Warm ontwerp met luxe accenten

Bij binnenkomst in het nieuw ontworpen restaurant Central One voelt u zich meteen thuis. De aardetinten en de gebruikte natuurproducten zoals hout en steen ademen warmte en verfijning uit. Alles is ontworpen om de gasten meteen op hun gemak te stellen.

De accenten van koper en goud verlenen het restaurant een ontegenzeggelijk luxueuze uitstraling die wordt versterkt door het licht in de ruimte. De gescheiden zitgedeeltes dragen bij aan de intimiteit van de ervaring en creëren de ideale setting voor etentjes met een afspraakje of het gezin, voor ontbijt, lunch of diner.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant design with copper tones

Verse, Zuid-Afrikaanse ingrediënten

Het menu van Central One heeft, net als het interieur, een zorgvuldig evenwicht tussen verschillende invloeden. Gerechten als gebraden schenkel van Karoo-lam en buikspek worden, onder leiding van de pasbenoemde chef-kok Tarryn Coetzee, bereid met Zuid-Afrikaanse passie. Zij vertelt: “Het vak van chef-kok is voor mij geen gewone baan. Het is een passie geworden en ik ontwikkel me nog elke dag.”

Voor het menu worden alleen de meest verse plaatselijke ingrediënten gebruikt en de kaart biedt iets voor elke smaak, op ieder moment van de dag. Of het nu gaat om het Super Breakfast Buffet vroeg in de morgen, lunch, snacks of diner, dit restaurant is een must voor elke reiziger.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant Super Breakfast

Uitzicht over de skyline van Johannesburg

U vindt het restaurant op de derde verdieping van het Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg, waar u uitkijkt over de skyline van Johannesburg. De wijk Sandton staat bekend als de duurste vierkante kilometer van Afrika. Central One is slechts een kort stuk lopen van het station Gautrain.

Het grote terras bij het zwembad is een blikvanger van het hotel. Vanaf hier heeft u een uitzicht van 180° over de stad. Het gehele hotel ademt een sfeer van verfijning uit, zonder hierbij in te boeten aan comfort en warmte. Het is overigens niet alleen het restaurant dat u moet bezoeken: de hippe bar bij het zwembad is de perfecte plek voor een drankje bij zonsondergang of vóór het diner.

Radisson Blu Gautrain Central One Restaurant Johannesburg view

Raak geïnspireerd door deze eersteklas Radisson Blu-suites met uitzicht

Ontdek het Radisson Blu Gautrain Hotel, Sandton Johannesburg voor een kamer met #BluView en een stijlvolle Zuid-Afrikaanse dinerervaring.

Tell us what you think