Rostock: Hotspots voor uw vergadering aan de Oostzeekust

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Rostock, direct aan de Oostzee en de grootste stad van Mecklenburg-Vorpommern, is een ware belevenis met maritieme sfeer. Ook wanneer u tijdens uw vergadering in Rostock geen zeilboten en meeuwen kunt zien, biedt de Hanzestad een keur aan mogelijkheden voor uw conferentie. Ontdek nu direct de hotspots!

De Hanzestad Rostock hoort met het Strandbad Warnemünde tot de populairste vakantieoorden van Duitsland. In 2015 werd de stad officieel bekroond tot Gemeente van het Jaar. Daarnaast hebben zich in Rostock grote bedrijven als AIDA en RST Rostock System Technik, partner van Airbus Defence & Space, gevestigd. U bent uitgenodigd voor een conferentie in Rostock of wilt zelf een bijeenkomst in de Hanzestad organiseren? Hier vindt u de hotspots van de stad samen met behulpzame tips voor een succesvolle vergadering!

 

Conferentie - Stadthalle, barok en uitzicht

Met een passende locatie staat niets een succesvolle bijeenkomst in Rostock meer in de weg. Als het wat groter moet zijn dan is de in 2006 gerestaureerde StadtHalle een goede optie, waar in elf combineerbare zalen een conferentie kan worden georganiseerd. Royale ruimten vindt u ook in het moderne Radisson Blu Hotel in Rostock. Met een panoramadeck dat uitzicht biedt over de Hanzestad. Het terras op de zevende etage biedt vrij uitzicht op de oude binnenstad en de haven en maakt indruk op deelnemers aan uw conferentie door de representatieve omgeving met vriendelijke elegantie. Op een totaaloppervlakte van 700 vierkante meter heeft u de beschikking over drie afzonderlijk te gebruiken ruimten met eersteklas technische uitrusting, ontspanningsruimten en een groot terras. Wist u overigens dat de grootste vergaderruimte ‘Ostseesaal’ over een plafondhoogte van bijna zeven meter beschikt?

RDBLU-Rostock-70

 

Een wirwar aan kabels tijdens de vergadering? Niet bij ons!

U heeft waarschijnlijk de perfecte locatie voor uw vergadering in Rostock gevonden en dan: een wirwar aan kabels tijdens de conferentie. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er overal technische problemen. De grootste schrik voor een evenement is het uitvallen van de techniek. Denk daarom altijd aan de technische uitrusting van de locatie. Test in ieder geval de werking van de apparaten, voordat u van start gaat. Idealiter zou u ook van tevoren informeren naar de leeftijd van de apparatuur die u ter beschikking heeft. Het is goed om te weten dat Radisson Blu Hotel in Rostock naast de modernste techniek ook faciliteiten biedt voor draadloze overdracht en interactieve conferenties. Zo wordt een valpartij door de vele kabels, de bananenschil van de moderne tijd, eenvoudig voorkomen!

EXME-DIGI-tools-23

 

Culinair – rustiek, alternatief en tijdloos

De locatie spreekt aan, de vergadering loopt prima, alle techniek doet het gelukkig – maar de maag knort na een lange dag werken verdacht luid. Het is duidelijk dat eten ook bij een zakenreis moet passen. Als u de rustieke kant van de Hanzestad wilt leren kennen, ga dan naar het Braugasthaus Zum alten Fritz. Hier serveren ze gerechten als Störtebekers Matjes of Biersuppe. Over bier gesproken: Na een lange vergadering in Rostock kunt u zichzelf trakteren op een koel biertje uit de eigen Braumanufaktur. Als u wat verder langs de huizen loopt, kunt u ook even pauzeren bij Zwanzig12. Deze combinatie van een historisch-modern restaurant en bar ligt in het beroemde Wittespeicher. Voor een ontspannen avond na de conferentie bevelen wij een bezoek aan het elegante Radisson Blu Restaurant OSTeRIA aan. De gerechten met zoveel mogelijk regionale ingrediënten zijn zowel geïnspireerd op Noord-Italië als Rostock zelf. Wat denkt u van gerookte forel, spaghettini verde of een ribeyesteak?

RDBLU-Rostock-82

 

Elegant, centraal en hypermodern vergaderen

Unieke daklocatie, moderne technische uitrusting en het restaurant OSTeRIA – ontdek het Radisson Blu Hotel Rostock voor uw evenement of een aankomende conferentie. Bent u nieuwsgierig geworden? Ervaar nu direct meer over onze vergaderarrangementen op de beste locaties.

Tell us what you think