Reis veilig met Radisson Blu

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

De veiligheid van onze gasten is voor alle Radisson Blu-hotels over de hele wereld een grote prioriteit.

Radisson Blu loopt dan ook voorop waar het aankomt op de veiligheid van onze gasten en gaat nog een stuk verder door de handen ineen te slaan met de internationaal erkende beveiligingsadviseur Safehotels Alliance om het personeel van onze hotels zo voorbereid mogelijk te maken op elke denkbare situatie.

 

Meer dan 100 hotels gecertificeerd en dit aantal blijft stijgen

Meer dan 100 van onze hotels doen nu mee met dit uitstekende programma en zijn allemaal onafhankelijk geëvalueerd. Het certificeringsprogramma dekt een wereldwijde reeks criteria waaronder beveiligingsapparatuur, bewustzijn en training van personeel, brandveiligheid en eerste hulp. Elke maand worden er nieuwe hotels toegevoegd aan de lijst om zo te voldoen aan de groeiende verwachtingen van zowel onze werknemers als van onze gasten.

safehotels-logo-blue-800px-768x201

 

Wij geven om uw veiligheid!

Paul Moxness, verantwoordelijk voor bedrijfsbeveiliging bij Radisson Blu, legt uit: "Beveiliging en veiligheid spelen een steeds grotere rol in alle internationale bedrijven. De overeenkomst met Safehotels Alliance stelt ons in staat ons uitmuntende veiligheids- en beveiligingsprogramma verder te ontwikkelen en meer waarde te creëren voor onze gasten, ons personeel en onze eigenaars. We zijn er trots op dat we in zo veel markten voorop te lopen in deze ontwikkeling."

safe-hotels-certs-768x406

 

De drie grootste voordelen voor onze gasten

  • Door het betrouwbare veiligheidscertificaat kunt u eenvoudiger zien welke hotels goed voorbereid zijn op negatieve incidenten
  • Communicatie met hotels over veiligheid is makkelijker
  • De kans op negatieve veiligheidsincidenten gedurende uw verblijf is gereduceerd

Dit is een extra stap die Radisson Blu neemt om ervoor te blijven zorgen dat onze gasten het beste en veiligste verblijf mogelijk zullen hebben.

Wilt u weten welke Radisson Blu Hotels het Safehotels-certificaat hebben ontvangen? Hier vindt u de volledige lijst.

Tell us what you think