Radisson Blu meets Pharma

Radisson Blu + Pharma

Succesvolle FSA-conforme conferenties

Pharma-fora, onderzoeksresultaten- en geneemiddelenpresentaties. Bijscholing in de gezondheidszorg is een van de belangrijkste grondpijlers van artsen en apothekers. Feit: alleen degenen die de vinger aan de pols houden, kunnen klanten en patiënten optimaal adviseren en zo goed mogelijk verzorgen. Transparentie en ethiek? Reiskosten? Ontvangst? Dit zijn allemaal gevoelige kwesties die ons vooral bij conferenties in het gezondheidsdienst bezighouden.

Juist om deze reden zijn er in Duitsland speciale richtlijnen voor de eventplanning in de healthcare opgericht, namelijk de FSA-codex, ook wel bekend als de Pharma-codex. Conform de voorschriften, succesvol en ontspannen vergaderen? Radisson Blu is uw betrouwbare farmaceutische evenementenpartner. Onze op maat gemaakte conferentietarieven zijn conform de FSA-codex en bieden volledige transparantie voor uw succesvolle healthcare meeting.

FSA? Wat is dat eigenlijk?

55 bekende farmaceutische ondernemers hebben zich aangesloten bij FSA, de vereniging „Freiwillige Selbstkontrolle für die Arzneimittelindustrie" (instantie voor zelfregulering van de farmaceutische industrie) . De FSA is in 2004 opgericht en is de bewaker voor de ethiek en transparantie in de Duitse farmaceutische industrie, dit alles voor de gezondheid van de patiënten. Gedragscodes worden zo nauwkeurig mogelijk vastgelegd en gecontroleerd door de vereniging. Zelfs de samenwerking van farmaceutische bedrijven met vakkringleden wordt openbaar gemaakt. Zo weet iedereen welke arts met welk bedrijf een samenwerking is aangegaan. Daarnaast streven de FSA, de aangesloten ondernemingen en de met hen samenwerkende artsen de maatschappelijke vordering meer transparantie na. Dankzij vele scholingen en workshops garandeert de FSA de naleving van zijn standaarden door de aangesloten ondernemingen. Wist u dat de FSA wangedrag bestraft en openbaar maakt? Zo wordt bijvoorbeeld oneerlijke marketing direct in de kiem gesmoord. Alleen op deze manier kunnen de openheid en hoge eisen in de geneesmiddelenbranche gegarandeerd worden - en kan de samenwerking tussen artsen, farmaceutische bedrijven en gezondheidsorganisaties "gezond" blijven.

En internationaal?

Wat in Duitsland vaak wettelijk bepaald is, is in andere land vaak nog niet verplicht. Toch wordt het thema "geschikte meetings en events in de gezondheidssector" ook in het buitenland populairder. Kent u de Healthcare Venues Directory? Dit is een internationaal register met conforme vergaderlocaties, uitgegeven door Compliant Venues, een onafhankelijk adviesbureau uit het VK. Net als de FSA ondersteunt Compliant Venues vergaderlocaties om zich vertrouwd te maken met evenementvereisten van geneeskundige en farmaceutische bedrijven en om healthcare-evenementen een streng onderzoek naar geschiktheid te laten doorlopen.

Pharma

EFPIA - De farmaceutische wereld van de EU

En hoe zit het met de bescherming van de belangen op Europees niveau? Hier speelt de EFPIA, de European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, een centrale rol. Bij deze overkoepelende organisatie hebben zich33 nationale farmaceutische organisaties, 42 toonaangevende farmaceutische bedrijven evenals 1900 Healthcare-bedrijven aangesloten. De EFPIA is DE stem van de farmaceutische wereld van de EU. Hun doel is om ontwikkelingen in de gezondheidszorg te versnellen, belangenconflicten te bestrijden en internationaal voor meer transparantie tussen de farmaceutische industrie, gezondheidsorganisaties, patiënten en regeringen te zorgen. Voor een innovatief, duurzaam en transparant gezondheidssysteem in Europa en de wereld.

Een conferentie die conform de Pharma-codex is? Natuurlijk!

Radisson Blu staat voor responsible business en transparantie, zowel in Duitsland als daarbuiten. We zijn uw betrouwbare en gecertificeerde partner als het gaat om FSA-conforme farmaceutische conferenties: voor u als evenementplanner en voor u als deelnemer en gast. Wij staan voor u klaar, vanaf het eerste planmoment tot de succesvolle uitvoering. Waarmee moet rekening gehouden worden bij een farmaceutisch evenement dat conform de FSA-codex is? Bij Radisson Blu beschikken we over speciaal opgeleide medewerkers die bekend zijn met de Pharma-codex en de actuele Duitse jurisdictie. Zo kunnen we als evenementenplanner vertrouwd met de organisatie van conferenties voor geneeskundige en farmaceutische bedrijven, u perfect begeleiden.

Welke richtlijnen zijn er voor de ontvangst? Welke onderdelen moeten de conferentietarieven bevatten? Welke conferentiezaal voldoet aan de voorwaarden? En hoe zit het ook alweer met de conferentietechniek? We kennen de vereisten van de Pharma-codex en weten precies wat er verplicht en conform de regels van de FSA is. Zo kunt u ontspannen en met een goed gevoel gaan plannen en een succesvolle en ontspannen conferentie tot stand brengen. Bij vragen staat ons deskundige, FSA-geschoold Meetings & Events-team op de dag van de conferentie u te allen tijde met raad en daad bij.

Radisson Blu Hotel Frankfurt

Deelnemen en genieten

Als arts of apotheker neemt u het hele jaar door deel aan fora en trainingen. Uw tijd is waardevol. U hoeft zich alleen maar te concentreren op uw succesvolle conferentie. Wij bekommeren ons om de rest, beloofd. Een Radisson Blu-hotel in Frankfurt, Hamburg of Berlijn: wij bieden in vele Duitse Radisson Blu-hotels op maat gemaakte FSA-codex conforme conferentietarieven die het ontvangstaandeel van het FSA-maximumbedrag van 60 euro niet overschrijden. En voor een echt perfecte conferentiesfeer kunt u gratis genieten van brain food-snacks voor een goede concentratie en beschikt u in het hele hotel over een gratis highspeed WLAN-verbinding. Daarnaast zorgen een gratis "Grab & Run"-ontbijt voor early birds, onze concièrge business-service en parkeergarages met directe toegang tot het hotel, voor een ontspannen en succesvolle conferentie.

Een conferentie die conform de Pharma-codex is? Zowel als organisator als gast. Voor meer transparantie en vertrouwen. Ervaar Experience Meetings by Radisson Blu: Designed For Success!

Tell us what you think