Profiteer van Dream Deals met onze top 10 bestemmingen

Het voorjaar staat voor de deur en zeg nou zelf, wie heeft er na deze winter nou geen behoefte aan wat rust en ontspanning? Onze Dream Deals-aanbieding loopt van 15 t/m 26 maart, het perfecte moment voor een heerlijke vakantie tegen een fantastische prijs. Inspiratie nodig? Lees verder en bekijk onze top 10 bestemming voor het komende voorjaar.

1. Dubai

Dubai2
Zand, zon en shoppen, wat wil een mens nog meer op vakantie? Dubai heeft het allemaal, of u nou lekker wilt ontspannen of de hele nacht lang wilt feesten.

2. Stockholm

stockholm (2)
Stockholm ligt verspreid over veertien verschillende eilanden en wordt dan ook met recht het Venetië van het noorden genoemd. Bezoek ze alle veertien!

3. Sydney

Sydney

Met de kenmerkende skyline en ongerepte stranden heeft Sydney meer dan genoeg te bieden voor een onvergetelijke vakantie ‘down under’.

4. Berlijn

Berlin (2)

Van de allerkleinste undergroundclubs in obscure kelders tot de grootste technotempels: Berlijn is ideaal voor echte nachtbrakers. Perfect voor iedereen die de winterblues van zich af wil dansen.

5. Kopenhagen

Copenhagen
Kopenhagen staat altijd in de hoogste regionen van de lijst van gelukkigste steden ter wereld en is dan ook de perfecte plek voor iedereen die graag een chique, compacte stad wil ontdekken.

6. Brussel

Brussels
Brussel biedt een mix van majestueus en eigenzinnig, een fascinerende hoofdstad die naar waarde moet worden geschat.

7. Kaapstad

CapeTown
Met de adembenemende Tafelberg als achtergrond en de enorme hoeveelheid natuur is in Kaapstad alles mogelijk, van surfen tot paragliden.

8. Edinburg

Edinbrugh

Op zoek naar een stad die u het beste te voet kunt ontdekken? Edinburg zit boordevol verborgen hoekjes en voelt aan alsof u terug in de tijd stapt.

9. Split

Split (2)
Een perfecte balans tussen traditie en moderniteit: de prachtige locatie van Split aan de Adriatische Zee maakt van deze stad een ideale vakantiebestemming voor iedereen die niets liever wil dan blauwe luchten en een blauwe zee.

10. Sint-Petersburg

St. Petersburg

Sint-Petersburg is vrijwel ongeëvenaard wat betreft kunst en cultuur en mag dan misschien niet de hoofdstad van Rusland zijn, maar het ontbreekt deze prachtige stad bepaald niet aan stijl en cultuur.

Tell us what you think


two − 2 =