Profiteer van Dream Deals met onze top 10 bestemmingen

Antwerp

Dream Deals is terug, tijd om je droomvakantie te plannen!

Bespaar tot wel 30% korting op 500 bestemmingen in de hele wereld. Inspiratie nodig? Lees verder en bekijk onze top 10 bestemmingen die je kunt bezoeken.

Dubai

Zand, zon en shoppen, wat wil een mens nog meer op vakantie? Dubai bruist van activiteiten - of je nu heerlijk wilt ontspannen of een hele nacht wilt feesten.

Dubai city scape

Berlijn

Van kleine undergroundclubs in obscure kelders tot de grootste technotempels: Berlijn is ideaal voor echte nachtbrakers. Perfect voor iedereen die de winterblues van zich af wil dansen.

Berlin Brandenburg gate

Brussel

Brussel is met haar mix van statigheid en eigenzinnigheid een fascinerende hoofdstad die naar waarde moet worden geschat.

Brussels Grand Place

Dream Deals Spring 2018 banner -NL

Kaapstad

Met de adembenemende Tafelberg als achtergrond en de enorme hoeveelheid natuur is in Kaapstad alles mogelijk, van surfen tot paragliden.
Cape Town Table Mountain

Kopenhagen

Kopenhagen scoort continu hoog als een van de gelukkigste steden ter wereld en is dan ook de perfecte plek voor iedereen die graag een chique, compacte stad wil ontdekken.

Copenhagen harbor

Antwerpen

Antwerpen zal je verbazen. Kunstliefhebbers, fashionasta's, foodies en moedige clubliefhebbers vinden alles wat hun hartje begeert.

Antwerp

Djerba

Kristalheldere stranden, onberispelijke zwembaden, overvloedige spabehandelingen ... klinkt dit als een vakantie naar je hart? Dan is Djerba jouw resortbestemming.

Djerba

Bazel

Als je graag cultuur snuift, dan is Bazel iets voor jou. De stad heeft veel historische bezienswaardigheden en het historische stadscentrum is gewoonweg schitterend. Bovendien vind je er ongeveer 40 musea. Daarmee heeft de stad de meeste musea per vierkante meter in Zwitserland. Veel te zien en te doen dus!

Basel

Mauritius

Mark Twain schreef ooit: "Eerst werd Mauritius gemaakt. Daarna werd de hemel gemaakt naar voorbeeld van Mauritius." We kunnen die logica niet betwisten.

Mauritius beach

Nice

Als een van de pareltjes aan de Côte d’Azur combineert Nice nostalgische elegantie met zonnige stranden. Vooral bij zonsondergang is de boulevard een heerlijke plek om even te wandelen.

Nice aerial view

Dream Deals Spring 2018 banner -NL

Tell us what you think