Profiteer van Dream Deals met onze top 10 bestemmingen

Cologne Cathedral

Dream Deals is terug, tijd om je droomvakantie te plannen!

Bespaar tot wel 30% korting op 500 bestemmingen in de hele wereld. Inspiratie nodig? Lees verder en bekijk onze top 10 bestemmingen die je kunt bezoeken.

Stockholm

Bezoek Stockholm, de ontspannen hoofdstad van Zweden. Of je nu winkelt, in stijl dineert of langs de prachtige Gamla Stan wandelt: deze stad biedt alles.

Stockholm square winter

Amsterdam

De sympathieke stad Amsterdam biedt een schat aan activiteiten! Vaar over de befaamde en schilderachtige kanalen, verken de stedelijke juweeltjes en doe je tegoed aan overheerlijke appeltaart.

Amsterdam canal

Dubai

Zand, zon en shoppen, wat wil een mens nog meer op vakantie? Dubai bruist van activiteiten - of je nu heerlijk wilt ontspannen of een hele nacht wilt feesten.

Dubai Burj Al Arab

NL Dream Deals Banner Winter 2017

Keulen

Verken de kleurrijke en bekoorlijke stad Keulen. Proef de gevierde chocolade en ga de dom ontdekken, want je zult er versteld van staan.

Cologne CathedralBerlijn

Van kleine undergroundclubs in obscure kelders tot de grootste technotempels: Berlijn is ideaal voor echte nachtbrakers. Perfect voor iedereen die de winterblues van zich af wil dansen.

Berlin Brandenburg Gate winter

Brussel

Brussel is met haar mix van statigheid en eigenzinnigheid een fascinerende hoofdstad die naar waarde moet worden geschat.

Brussels Grand Place

Kaapstad

Met de adembenemende Tafelberg als achtergrond en de enorme hoeveelheid natuur is in Kaapstad alles mogelijk, van surfen tot paragliden.

 Cape Town Table Mountain

Kopenhagen

Kopenhagen scoort continu hoog als een van de gelukkigste steden ter wereld en is dan ook de perfecte plek voor iedereen die graag een chique, compacte stad wil ontdekken.

Copenhagen canal

Antwerpen

Antwerpen zal je verbazen. Kunstliefhebbers, fashionasta's, foodies en moedige clubliefhebbers vinden alles wat hun hartje begeert.

Antwerp square

Spa

Klaar voor landelijke ontspanning in Spa? Duik de thermen in en bewonder de glooiende heuvels in de Ardennen.

Spa Belgium houses

NL Dream Deals Banner Winter 2017

Tell us what you think