Profiteer van Dream Deals met onze top 10 bestemmingen

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

De zomer komt eraan en wie droomt er dan niet van vakantie?

Dankzij onze Dream Deals-aanbieding van 14 tot 25 juni is dit hét perfecte moment om te genieten van een geweldige vakantie voor een geweldige prijs. Inspiratie nodig? Lees verder en bekijk onze top 10-bestemmingen voor deze zomer.

 

Dubai

Zand, zon en shoppen, wat wil een mens nog meer op vakantie? Dubai bruist van activiteiten - of je nu heerlijk wilt ontspannen of een hele nacht wilt feesten.

Mauritius

Mark Twain schreef ooit: "Eerst werd Mauritius gemaakt. Daarna werd de hemel gemaakt naar voorbeeld van Mauritius." We kunnen die logica niet betwisten.

Nairobi

De hoofdstad van Kenia is ideaal voor iedereen die alles wil ervaren wat Afrika te bieden heeft. Als betonnen jungle naast een geweldig nationaal park is Nairobi gewoonweg verbazingwekkend.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-NL

Berlijn

Van kleine undergroundclubs in obscure kelders tot de grootste technotempels: Berlijn is ideaal voor echte nachtbrakers. Perfect voor iedereen die de winterblues van zich af wil dansen.

Nice

Als een van de pareltjes aan de Côte d’Azur combineert Nice nostalgische elegantie met zonnige stranden. Vooral bij zonsondergang is de boulevard een heerlijke plek om even te wandelen.

Brussel

Brussel is met haar mix van statigheid en eigenzinnigheid een fascinerende hoofdstad die naar waarde moet worden geschat.

Kaapstad

Met de adembenemende Tafelberg als achtergrond en de enorme hoeveelheid natuur is in Kaapstad alles mogelijk, van surfen tot paragliden.

 

Johannesburg

Johannesburg , ook wel bekend als Jo'burg of Jozi, is een stad in het levendige hart van Zuid-Afrika die razendsnel verandert. Ideaal voor liefhebbers van het nachtleven en van een stedelijke oase.

Kopenhagen

Nyhavn in Copenhagen

Kopenhagen scoort continu hoog als een van de gelukkigste steden ter wereld en is dan ook de perfecte plek voor iedereen die graag een chique, compacte stad wil ontdekken.

Sint-Petersburg

Sint-Petersburg is vrijwel ongeëvenaard wat betreft kunst en cultuur. Deze prachtige stad mag dan misschien niet de hoofdstad van Rusland zijn, maar het ontbreekt er bepaald niet aan stijl en cultuur.

WebBanner-Dream-Deals-Summer-NL

Tell us what you think