Perfecte cadeau-ideeën voor Moederdag

Ach, moeders. Wat zouden we zonder ze moeten beginnen?

Moederdag komt eraan en het is belangrijk om deze bijzondere vrouwen in ons leven te eren, de vrouwen die ons jarenlang zorg, aandacht en natuurlijk liefde gaven.  Maar maakt u zich vooral geen zorgen als u geen idee heeft hoe. We hebben een kort maar bondig lijstje samengesteld met perfecte manieren om voor welk budget dan ook uw moeder te trakteren en verwennen. Bovendien: zolang het maar van u komt, vindt ze het beslist goed!

Voor de gezonde moeder

BellaBeatLeaf

Activiteitentrackers zijn helemaal trendy op dit moment, maar sommige vrouwen willen dat hun activiteitenmonitors er net zo mooi uitzien als zij. De Bellabeat LEAF is prachtig en kan worden gedragen als ketting of armband, of kan op kleding worden geklemd! Perfect voor de stijlvolle moeder die altijd bezig is!

Help haar ontspannen

spa

Welke moeder houdt niet van een beetje verwennerij? Van een manicure tot een lekkere dag in de sauna, elke behandeling die haar zich mooi laat voelen is een fantastisch cadeau voor moeders. Geef uw moeder een cadeaubon voor Radisson Blu (Park Inn) en laat haar zelf haar favoriete behandeling uitkiezen!

Doe-het-zelf-kussen

PostCard Pillow

Dit is een geweldig idee voor iedereen die wat verder van zijn of haar moeder af woont. Dit ansichtkaartkussen van Martha Stewart is eenvoudig en elegant. Zo weet uw moeder gegarandeerd dat u aan haar denkt, zelfs als u aan de andere kant van de wereld woont.

Voor moeders met groene vingers

mod-podged-planter-11

Houdt uw moeder van alles wat groen is? Dan is dit het perfecte cadeau voor haar! Deze doe-het-zelf-bloempot van Modge Podge Rocks Blog combineert twee dingen waar moeders van houden: bloemen en foto's! Klik hier voor meer informatie over hoe u deze pot zelf kunt maken.

Moederdagbrunch

brunch

Dit is het klassieke cadeau voor Moederdag. En wie houdt nou niet van deze gouwe-ouwe? Bent u geen keukenprinses? Geen zorgen, want er zijn talloze plaatsen die een feestmaal voor een koningin op Moederdag bieden. Kijk of het Radisson Blu hotel  bij u in de buurt een Moederdagbrunchspecial biedt!

Tell us what you think