Oslo: vergaderingen met een uitzicht!

Twee uitzonderlijke hotels maken van Oslo de perfecte plek om vergaderingen en evenementen te organiseren. Het Radisson Blu Plaza Hotel en het Radisson Blu Scandinavia Hotel bieden beide grote en flexibele vergaderfaciliteiten. En de adembenemende uitzichten over de stad en de prachtige natuur zijn gratis inbegrepen.

Oslo is een unieke plek voor vergaderingen en evenementen. De stad staat bekend om zijn nationale schatten, zoals het Koninklijk Paleis, het Vigelangsparken en de prachtige natuur. Kiezen voor Oslo biedt u unieke mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld een skisessie aan vastplakken! Of wat denkt u van abseilen vanaf de beroemde Holmenkollen ski jump? Of maakt u liever een zeiltocht door de schilderachtige Oslofjord?

Gelukkig bieden twee centraal gelegen Radisson Blu hotels in Oslo u de mogelijkheid om te genieten van alle bezienswaardigheden in en rondom Oslo tijdens samenkomsten voor vergaderingen en evenementen.

Hoogste gebouw van Noorwegen

Het Radisson Blu Plaza Hotel stijgt 37 verdiepingen boven de skyline van Oslo uit en biedt adembenemende vergezichten over Oslo en de Oslofjord. Het hotel is het hoogste gebouw van Noorwegen en tevens het grootste hotel van het land. Het hotel heeft een gunstige locatie in het hart van de levendige commerciële wijk van de hoofdstad, direct naast het centraal station van Oslo, dat tal van transportmogelijkheden biedt. Vervoer vanaf de luchthaven verloopt snel en eenvoudig met de Airport Express Train.

Zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers waarderen de nabijheid van het hotel bij de Oslo Spektrum Arena, de bekendste plek van de regio voor entertainmentevenementen van wereldklasse. De moderne evenementenfaciliteit van het Radisson Blu Plaza Hotel, genaamd Plaza Panorama, biedt plaats voor 1100 gasten. De meer dan 1800 vierkante meter grote zaal bevindt zich op de bovenste drie verdiepingen van het hotel en biedt prachtige uitzichten over Oslo en de nabijgelegen fjorden.

Balzaal, restaurant en bar

Een van de flexibele vergaderfaciliteiten is de Sonja Henie-balzaal, een van de grootste banket- en conferentiezalen van Noorwegen. De elegante balzaal is in 2009 volledig gerenoveerd en is uitgerust met de allernieuwste presentatie- en projectiesystemen, speciale verlichting en geluid. Met 14 prachtige kristallen kroonluchters en een modern design is de Sonja Henie-balzaal de perfecte plek voor elk evenement.

Op de 34e verdieping, 107 meter boven de stad, bevindt zich het 34 Restaurant & Bar. Hier kunnen gasten verse kreeft kiezen uit de kreefttank of gerechten van het à-la-cartemenu bestellen. De bar is de ideale plek voor cocktails voor het diner of voor een drankje laat op de avond met een adembenemend uitzicht over de stad.

Gasten die op zoek zijn naar een informele plek, zullen de voorkeur geven aan Galway Bay, een Ierse pub op de begane grond. De Lobby Bar is perfect voor lichte maaltijden of een ontspannen kopje koffie terwijl u geniet van de levendige sfeer van de hotellobby.

Afzonderlijke conferentie-ingang

Het Radisson Blu Scandinavia Hotel is een andere buitengewone plek en oriëntatiepunt in het centrum van Oslo. Het hotel is centraal gelegen, dicht bij bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis en Aker Brygge. Dankzij de gunstige locatie kunnen de gasten het hotel eenvoudig vinden. Met het treinstation Nationaal Theater en een bushalte naar het vliegveld op een steenworp afstand is dit de perfecte plek voor het organiseren van een vergadering of een ander evenement.

Dankzij meer dan 40 jaar aan gastvrijheidservaring is het Radisson Blu Scandinavia Hotel een van de meest ervaren conferentiefaciliteitenleveranciers van de Noorse hoofdstad. De functionele en flexibele conferentie- en evenementenzaal van het hotel biedt plaats aan 1200 personen in totaal, voor allerlei soorten conferenties en evenementen. De afzonderlijke conferentie-ingang onthult 2000 vierkante meter aan flexibele vergader- en tentoonstellingsruimte.

De Summit Bar op de 21e verdieping trekt zowel de lokale bevolking als toeristen aan. Na een lange dag vol vergaderingen kunnen deelnemers ontspannen aan een van de tafels bij de kamerhoge ramen in de bar en genieten van het zicht op de stad en de Oslofjord bij zonsondergang.

In het à-la-carterestaurant Enzo worden voor lunch en diner heerlijke maaltijden geserveerd in een ontspannen sfeer. De chef-kok stelt elke week een nieuw driegangenmenu samen dat geïnspireerd is op internationale en Noorse smaken, voornamelijk gebaseerd op seizoens- en lokale ingrediënten.

Voeding voor maximale concentratie

Hoogopgeleid vergader- en evenementenpersoneel staat altijd klaar om conferentie-organisatoren en deelnemers van het begin tot het eind bij te staan in zowel het Radisson Blu Scandinavia als het Radisson Blu Plaza. Het Experience Meetings-concept by Radisson Blu verzekert succesvolle vergaderingen door concrete zaken zoals pauzeruimtes, connectiviteit en eten te harmoniseren met niet-concrete zaken zoals service, tevredenheid en duurzaamheid.

Een geïntegreerd onderdeel van de vergaderervaring bij Radisson Blu hotels in Oslo is het innovatieve Noorse eten en Brain Food, Radisson Blu’s awardwinnende oplossing voor eten en drinken voor onvergetelijke vergaderingen. Het speciale vergaderingsmenu is gecreëerd door experts en biedt optimale voeding voor maximale concentratie en productieve deelname. Brain Food vult goed, is smakelijk en stijlvol en is de ultieme voeding voor een betere denkkracht en prestaties.

Green Key

Beide Radisson Blu hotels zijn Green Key-gecertificeerd en voldoen derhalve aan strenge milieuvereisten.

Tell us what you think