Nieuwe uitbreiding en attracties bij de Mall of America

Of u nu regelmatig naar Mall of America gaat of u altijd al hebt willen shoppen in het grootste winkelcentrum van de Verenigde Staten: nu zijn er nog meer redenen om op bezoek te komen. Het winkelcentrum breidt de 520 bestaande winkels en 50 restaurants gefaseerd uit om nog meer opties te bieden. Plan uw bezoek nu want er komen nog meer mogelijkheden voor shoppen, dineren en entertainment.

 

In november 2015 is de eerste van twee fasen van de uitbreiding van Mall of America voltooid met een atrium van 1500 vierkante meter, dat het nieuwe verzamelgebied van het winkelcentrum is geworden. De uitbreiding aan de noordzijde omvat een kantoorpand van tien verdiepingen. Het Culinary on North-restaurantplein en uiteindelijk nog eens 50 tot 75 hoogwaardige winkels zullen hun deuren openen voor miljoenen gasten per jaar. Als u van attractieparken houdt, dan is er ook goed nieuws voor u! Er worden dit jaar nog twee gezinsvriendelijke attracties geopend.

 

MOA Culinary Food Court

 

FlyOver America wordt op 6 april 2016 geopend en is een nieuwe attractie in Nickelodeon Universe. De vliegsimulatie neemt gasten mee op een onvoorstelbare tocht langs een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden en regio's in de Verenigde Staten door middel van virtuele vliegtechnologie. Deze attractie is een realistische vliegervaring met wind, mist en geuren terwijl u over een aantal van de belangrijkste bezienswaardigheden van Amerika vliegt.

 

MOA FOA Ride Desert

 

Deze zomer opent Crayola Experience aan de oostkant van Mall of America waar de magie van Crayola tot leven komt! Hier kunt u uw eigen Crayola-kleurpotlood een naam geven en de ster worden van uw eigen kleurplaat. Dit kleurrijke avontuur combineert kleur, chemie en digitale technologie en maakt er een unieke ervaring van. Fantasie is de beste tool bij Crayola Experience, waar uw gezin met de 25 creatieve activiteiten nieuwe herinneringen creëert.

 

MOA Crayola Experience

 

Is dit alles? Nee, er komt nog meer aan met de tweede uitbreidingsfase, die start in 2017. Of u Mall of America nu voor het eerst ontdekt of terugkeert voor het nieuwste en beste: profiteer van de nabijheid van Radisson Blu Mall of America (het hotel is letterlijk verbonden via een luchtbrug), en combineer uw ultieme shop- en entertainmentervaring met een ontspannen hotelverblijf.

 

Tell us what you think