Onze top 10 van suites met indrukwekkende uitzichten

Radisson Blu Cape Town Hotel Residences Penthouse - photo Patrick King

Suites met indrukwekkende uitzichten... om heerlijk bij weg te dromen! Elke stijlvolle Radisson Blu suite is tot in de kleinste details ontworpen en laat zien hoe modern design eruitziet. Onze suites zien er niet alleen vanbinnen prachtig uit, maar bieden ook vaak iconische uitzichten op de natuurlijke of door de mens gemaakte wonderen van deze wereld. Laat je inspireren door onze mooiste suites overal in de wereld.

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Denk aan de kust en je krijgt direct beelden van zorgeloos escapisme voor ogen. De spectaculaire terrassen van de Seaside Suite in het Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki nodigen uit tot genieten in stijl. Wat dacht je van wat ontspanning in de hottub met uitzicht over de verlichte stad en de scheepswerf?

Radisson Blu Seaside suite Helsinki jacuzzi party

Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Bewonder de magische schoonheid van de oude binnenstad, die opgenomen is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Kijk uit over de middeleeuwse daken, de indrukwekkend hoge torenspitsen en de Finse Golf helemaal in de verte.  Vanuit de Presidential Suite in het Radisson Blu Sky Hotel Tallinn heb je een onvergetelijk uitzicht over de stad. Je ziet dezelfde bezienswaardigheden als tijdens een rondleiding, maar je hoeft je hotel er niet eens voor uit!

Radisson Blu Hotel Tallinn presidential suite

Radisson Blu Acqua Hotel & Spa, Concón

Ontspan in Chileense stijl in de whirlpool op het ruime terras van de bijzondere Royal Suite van het Radisson Blu Acqua Hotel & Spa, Concón. Kijk uit over de eindeloos blauwe zee met een heerlijk drankje in je hand, misschien wel een wijntje uit de nabijgelegen Cassablanca-wijngaard? Dit zijn de mooie momenten van het leven …

Radisson Blu Hotel, Berlin

Geniet van een uniek #BluView terwijl je in de aquariumlift Aquadom 25 meter omhoog zoeft naar de Nikolai Suite van het Radisson Blu Hotel,  Berlin. Bewonder daarna in vogelvluchtpersectief de meest iconische gebouwen van de Duitse hoofdstad, zoals het Rotes Rathaus, de Nikolaikirche en de Berliner Dom.
Nikolai Suite Radisson Blu Hotel Berlin

Radisson Blu Resort & Spa, Split

In de moderne Penthouse Suite van het Radisson Blu Resort & Spa, Split , heb je direct uitzicht op het helderblauwe water van de Adriatische Zee, dat zich als een privé infinity pool voor je uitstrekt. In de jacuzzi en sauna van de suite krijg je het gevoel dat je op een superjacht zit.
Radisson Blu Split Presidential Suite terrace

Radisson Blu Astrid Hotel, Antwerp

Antwerpen is de tweede stad van België, een culturele parel met een veelvoud aan musea, meesterwerken en diamantairs. De suite van het Radisson Blu Hotel, Antwerp , is uitgerust met een enorme patrijspoort voor een romantisch 360 gradenuitzicht over de inspirerende omgeving.

 

Radisson Blu Hotel and Residence, Cape Town

Je voelt je echt in de hemel, hier op het zuidelijk halfrond! Kijk vanuit The Penthouse van het Radisson Blu Hotel Cape Town Residence uit over de indrukwekkende stad, de oceaan en de omringende bergen. Richt je blik daarna op die lieflijke witgevlekte hemel, met de kleine schapenwolkjes.

Radisson Blu Cape Town residence penthouse - photo credit Mark Williams

Foto © Mark Williams

Radisson Blu Hotel, Frankfurt

De Wohnidee Modern Serenity Suite heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Hier word je verwelkomd door rustgevende kleuren en een strak, inspirerend ontwerp. Oh, en het uitzicht op de stad is natuurlijk meer dan een vermelding waard. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij het zwembad, we beloven een Instagramwaardige ervaring! Bekijk het zelf op Instagram).

Radisson Blu Frankfurt Wohnidee Suite Modern Serenity

Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi

De Georgische hoofdstad ligt er prachtig bij tussen de rivier de Mtkvari en de nabijgelegen bergen. Vanuit de stijlvolle, moderne Executive Suite van het Radisson Blu Hotel, Tbilisi,  heb je een prachtig uitzicht door de kamerhoge ramen.

Radisson Blu Tbilisi suite

Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger

Aan de rand van de oceaan, middenin het folkloristische fjordenlandschap ligt het Radisson Blu Hotel, Stavanger , een iconisch gebouw op een ongeëvenaarde plek aan het water. Na een indrukwekkende dag sightseeing is het heerlijk ontspannen in het extra grote bad van de Panorama Suite.

Radisson Blu Atlantic Stavanger suite room

Top image © Patrick King

Doe inspiratie op en bekijk al onze suite-aanbiedingen.

Tell us what you think