Met innovatieve technologie naar een succesvolle vergadering

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Innovative Blu – Van Digichart en Multipad tot One Touch App Notities schrijven, programma's afdrukken – dat behoort allemaal tot het verleden. Wie met zijn tijd meegaat, maakt tegenwoordig gebruik van de modernste technieken.

Wie wil er nu niet iets bijzonders en unieks van zijn evenement maken en daarbij zo efficiënt mogelijk te werk gaan? Als het om technologische innovatie op het gebied van vergaderingen en evenementen gaat, heeft Radisson Blu altijd al een pioniersplek ingenomen. Als allereerste hotelketen ooit bieden we al sinds meer dan 10 jaar gratis internettoegang aan onze hotel- en congresgasten. Daarbij gaat het ons ook om snelheid en efficiëntie. 100 Mbit/s geldt als minimale snelheid, maar in veel van onze gebouwen surft u al met 500 Mbit/s! Al tijdenlang krijgt u als onderdeel van onze concepten voor Experience Meetings ook de beschikking over de modernste video-, licht- en congresinstallaties in onze Radisson Blu Hotels, waardoor elk evenement letterlijk in de schijnwerpers komt te staan.

DSC5804

 

Digichart – notities met één klik digitaliseren

Nooit meer notities overschrijven, grote vellen kopiëren of scannen? Dat kan heel gemakkelijk met Digichart! Met slechts één klik kunt u de notitie opslaan en uw ideeën bijna direct per plug-and-play uitwisselen, of samen met anderen bewerken. De Digichart zorgt er namelijk voor dat alle notities die op de flipchart geschreven worden op uw computer terechtkomen en binnen enkele seconden als e-mail kunnen worden verdeeld. Van Warschau tot Basel, Rostock en Boekarest – digitaliseer uw notities supersimpel met deze innovatieve oplossing.

Digichart

 

Multipad – interactieve megatablet

Presentatie, videoconferentie, whiteboard en meer ... De Multipad combineert het gemak en de flexibiliteit van een geïntegreerde pc en een gigantisch touchscreen in een uniek elegant geheel: een interactieve megatablet met 55“ 1080p Full HD-beeldscherm. U kunt met vele verschillende programma's werken, diverse documenten, formaten en beeldmaterialen via Touch presenteren en uitwisselen, opmerkingen en notities bewaren en ze per e-mail versturen. Bovendien kunnen uw conferenties dankzij realtime-delen tegelijkertijd plaatsvinden in Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Frankfurt, Keulen of zelfs in Zürich.

Multipad

 

One Touch App – evenementen altijd up-to-date en bij de hand

Slim, op maat en altijd up-to-date. Onze One Touch App geeft niet alleen alle hoteldiensten en de belangrijkste informatie over uw congreshotel weer op uw mobiele telefoon, tablet of laptop, hij presenteert ook uw complete evenement op de schermen van alle deelnemers. Met een speciale en individuele pagina voor uw evenement binnen de app hebben u en uw deelnemers altijd alles bij de hand: van de agenda, de voorgestelde presentaties of de deelnemers- of gastsprekerslijsten inclusief contactgegevens tot aan zelf opgestelde vragenlijsten, winacties of feedbackformulieren, die de deelnemer oproepen actief te worden binnen de app. Onze One Touch App is de ideale begeleider voor elk evenement! Altijd bij de hand, altijd up-to-date en natuurlijk papierloos en dus milieuvriendelijk. En wat nog beter is: onze hotels zorgen ervoor dat uw app realtime wordt voorzien van alle belangrijke en actuele informatie. Wij weten zeker dat uw deelnemers daar heel hAPPy van worden!

 

Wilt u nog meer weten over onze innovatieve oplossingen op het gebied van evenementen? Laat het ons dan weten via Twitter met de hashtag #RadissonBlu.

Tell us what you think