Lentekriebels - Uitgelichte evenementen voor de mooiste tijd van het jaar

Sping_To_Do's_blog

De zon straalt vrolijk in je gezicht. En de eerste ijscoupe van het jaar smaakt gewoon hemels. Een oneindig gevoel van vrijheid maakt je erg gelukkig. Hoera, het is lente!!

En wij dromen van opwindende stadstripjes en onvergetelijke gebeurtenissen. Vrije weekenden en midweken?  Perfect! Koffer pakken en gaan! Radisson Blu laat u genieten van uw eigen hoogstpersoonlijke lentekriebels en de mooiste highlights van het voorjaar.

 

Jazz in the City - Jazzfestival Basel

Door de stad klinken de heerlijke jazzritmes. De nacht gaat over in de dag. Het is Jazzfestival in Basel! In 2017 kunt u van 24 april tot 18 mei een muziekfestival van het hoogste internationale niveau beleven. Bijzondere jonge talenten, bekende sterren en gevierde oude meesters: in Basel komt de jazzwereld bij elkaar. Selecteer uw lievelingsconcerten op geweldige locaties. Houdt u van Luciano Biondini en het Rosario Giuliani Quartet, Chick Corea, Jan Lundgren of de "Guitar Special" met Gerardo Núñez, Ulf Wakenius en Bireli Lagrene? Het is moeilijk kiezen als het gaat om de spectaculaire jazzduo's op bas en cello, accordeon en saxofoon, of vleugel en viool. In het Radisson Blu Hotel in Basel kunt u zelfs dromen van jazz. Het is perfect gelegen, in het hartje van de stad, en de mooiste concertlocaties bevinden zich op slechts een steenworp afstand.

 

Theatermagie - Internationale meifeestspelen in Wiesbaden

Vol verwachting klopt het cultuurhart. De buik kriebelt. Nu klinkt er "Doek omhoog en ruim baan" voor de internationale meifeestspelen in Wiesbaden . Eén maand lang bevindt het stadshart zich in het Hessische Staatstheater: barok en modern, opera, dans en toneel, opvoeringen en gala-avonden. Van 26 april tot 28 mei 2017 kunt u genieten van een zeer bijzondere theaterroes en van unieke kunstenaars en ensembles vanuit de hele wereld. In een prachtige, neobarokke omgeving kunt u shows meemaken rond Wagner's vierdelige meesterwerk, "Der Ring des Nibelungen". Na uw betoverende theaternacht wandelt u door de historische oude binnenstad terug naar uw verblijf in het Radisson Blu Schwarzer Bock Hotel in Wiesbaden - een prachtig badhuis dat uit 1486 stamt en waarin de magie van het verleden en de moderne tijd op unieke wijze samenkomen.

Wiesbaden

Wafels, suikerspinnen en carrousel, oftewel het lentefeest in Berlijn

Vrolijk lachen bij een oneindig gevoel van vrijheid. Langs de Brandenburger Tor en de Siegessäule. Onbezwaarde lentegevoelens, dagen vol mogelijkheden. Hallo, Berlijn! Van 24 april tot 17 mei 2017 viert u in onze hoofdstad het lentefeest. De zenuwslopende achtbaan, auto-scooterraces, of het griezelige spookhuis: op de Kurt-Schumacher-Damm kunt u terecht bij de mooiste jaarmarktattracties. De Berlijner nachthemel wordt door prachtig vuurwerk omgetoverd tot een kleurenzee. In de bontgekleurde feesttent kunt u dansen op opzwepende beats. En uw elegante happy-place met een uniek uitzicht op de mooiste bezienswaardigheden van de stad is het Radisson Blu Hotel,Berlijn. Nu eens een rondje wandelen rond het museumeiland, naar de Alexanderplatz en de majestueuze boulevard "Unter den Linden". Gewoon verliefd op Berlijn!

Spring Festival Berlin

 

Sächsilüüte - Begin van de lente in Zürich

Het meer van Zürich glinstert in de lentezon en er hangt een feeststemming in de lucht. Vanaf 24 april 2017 is heel Zürich op de been. Vier mee bij de Sächsilüüte, hét lente-evenement van het jaar. 3.500 gildeleden, 350 ruiters, 50 paard-en-wagens en 30 muziekkorpsen trekken door de straten van de stad. Nu is het echt: "Bye bye, winter"! De klok van de Grossmünster kerk luidt klokslag zes uur de lente in, en onder luid gejuich wordt op de Sechseläutenplatz het afschrikwekkende winterspook "Böögg" verbrand. De heerlijke geur van gegrilde worstjes hangt in de lucht. "After-hour Böögg" en het grootste barbecuefestijn van Zwitserland zijn begonnen. Moe maar tevreden? In het stijlvolle Radisson Blu Hotel, Zurich Airport, kunt u perfect van uw vrije tijd genieten. Wat dacht u van een heerlijk drankje met een spectaculair uitzicht op de 16 meter hoge Wine Tower? Voel je thuis in Zürich.

 

Lentekriebels in de buik? Wat is uw perfecte en favoriete evenement in het voorjaar? Meer inspiratie en de mooiste lentebestemmingen zijn nu slechts één klik verwijderd: www.radissonblu.com.

Tell us what you think