Reisinspiratie voor het voorjaar: 5 highlights

Sping_To_Do's_blog

Lentekriebels in je buik. En de zon straalt vrolijk in je gezicht. De eerste ijscoupe van het jaar smaakt hemels. Een oneindig gevoel van vrijheid maakt je erg gelukkig. Hoera, het is lente! In deze tijd van het jaar dromen we van betoverende stadstripjes en onvergetelijke gebeurtenissen. Vrije weekenden en midweken? Perfect. Koffer pakken en gaan! Radisson Blu laat u genieten van uw eigen hoogstpersoonlijke lentekriebels en de mooiste highlights van het voorjaar.

 

Het magische blauwe bos in België

Een wandeling door een bos met een blauw tapijt van wilde hyacinten. Geen fantasie, maar werkelijkheid in het Hallerbos in België. Het Hallerbos, ook bekend als het Blauwe Bos, is een echte publiekslieveling en wordt bezocht door toeristen van over de hele wereld die dit spektakel met eigen ogen willen aanschouwen. Helaas is het schouwspel van korte duur, dus boek uw reis in april of mei om de hyacinten in hun volle bloei te zien. Verblijf in het Radisson Blu Royal Hotel, Brussel en plan een dagtripje naar het bosgebied op een half uur rijden buiten de stad.

Hyacinten in het Hallerbos, België

Jazz in the City - Jazzfestival Basel

Door de stad klinken de heerlijke jazzritmes. De nacht gaat over in de dag. Het is Jazzfestival in Basel! In 2019 kunt u van 26 april tot 20 mei een muziekfestival van het hoogste internationale niveau beleven. Bijzondere jonge talenten, bekende sterren en gevierde oude meesters: in Basel komt de jazzwereld bij elkaar. Selecteer uw lievelingsconcerten op diverse locaties in het stadscentrum. Het is moeilijk kiezen als het gaat om de spectaculaire jazzduo's op bas en cello, accordeon en saxofoon, of vleugel en viool. In het Radisson Blu Hotel in Basel kunt u zelfs dromen van jazz. Het is perfect gelegen, in het hartje van de stad, en de mooiste concertlocaties bevinden zich op slechts een steenworp afstand.

Rijn in Basel

Theatermagie - Internationale meifeestspelen in Wiesbaden

Vol verwachting klopt het cultuurhart. "Doek omhoog" voor de internationale meifeestspelen in Wiesbaden. Eén maand lang bevindt het stadshart zich in het Hessische Staatstheater: barok en modern, opera, dans en toneel, opvoeringen en gala-avonden. Van 30 april tot 31 mei 2019 kunt u genieten van een zeer bijzondere theaterroes en van unieke kunstenaars en ensembles vanuit de hele wereld in een prachtige, neobarokke omgeving. Na uw betoverende theaternacht wandelt u door de historische binnenstad terug naar uw verblijf in het Radisson Blu Schwarzer Bock Hotel in Wiesbaden - een prachtig badhuis dat uit 1486 stamt en waarin de magie van het verleden en de moderne tijd op unieke wijze samenkomen.

Wiesbaden

Wafels, suikerspinnen en carrousel - Het lentefeest in Berlijn

Vrolijk lachen bij een oneindig gevoel van vrijheid. Langs de Brandenburger Tor en de Siegessäule. Onbezwaarde lentegevoelens, dagen vol mogelijkheden. Hallo, Berlijn! Van 29 maart tot 22 april 2019 viert u in onze hoofdstad het lentefeest. De zenuwslopende achtbaan, auto-scooterraces, of het griezelige spookhuis: op de Kurt-Schumacher-Damm kunt u terecht bij de mooiste jaarmarktattracties. De nachthemel van Berlijn wordt door prachtig vuurwerk omgetoverd tot een kleurenzee. In de bontgekleurde feesttent kunt u dansen op opzwepende beats. Kies het elegante Radisson Blu Hotel, Berlijn als uw thuisbasis en geniet van een uniek uitzicht op een van de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Of ga een rondje wandelen rond het museumeiland, naar de Alexanderplatz en de majestueuze boulevard "Unter den Linden".

Spring Festival Berlin

Sächsilüüte - Het begin van de lente in Zürich

Het meer van Zürich glinstert in de lentezon en er hangt een feeststemming in de lucht. 8 april 2019 is heel Zürich op de been. Vier mee bij de Sächsilüüte, hét lente-evenement van het jaar. 3.500 gildeleden, 350 ruiters, 50 paard-en-wagens en 30 muziekkorpsen trekken door de straten van de stad. Nu is het echt: "Bye bye, winter"! De klok van de Grossmünster kerk luidt klokslag zes uur 's ochtends de lente in, en onder luid gejuich wordt op de Sechseläutenplatz het afschrikwekkende winterspook "Böögg" verbrand. De heerlijke geur van gegrilde worstjes hangt in de lucht. "After-hour Böögg" en het grootste barbecuefestijn van Zwitserland zijn begonnen. Moe maar tevreden? In het stijlvolle Radisson Blu Hotel, Zurich Airport, kunt u perfect van uw vrije tijd genieten.

 

Gaat u op reis dit voorjaar?
Deel uw mooiste foto's met #RadissonBlu en maak kans op een gratis verblijf!

Tell us what you think