Klein is van gisteren - Meeting XXL

Groot, groter, XXL - de mooiste locaties van XXL-formaat in Europa

Het zoeken naar een locatie in de evenementenbranche is niets nieuws. Het vinden van een passende plek kan best wat tijd in beslag nemen. Dat is vooral een uitdaging als u een groot evenement met veel deelnemers gaat organiseren. Of u uw volgende evenement nu in de buurt van de zee, dicht bij een luchthaven of midden in de stad wilt houden, wij hebben een klein overzicht van onze XXL-evenementlocaties samengesteld, om u alvast wat inspiratie te geven voor uw volgende evenement.

 

XXL Meeting in de hoofdstad – Berlijn

Midden in de hoofdstad van Duitsland heeft u de keuze uit 15 moderne conferentie- en vergaderruimten voor uw unieke evenement. Of u nu kiest voor de foyer met veel lichtinval of de DomLounge op de achtste verdieping met uitzicht over de stad Berlijn, de verschillende ruimten kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. De totale oppervlakte bedraagt 2.750 m². Met 427 kamers is het Radisson Blu Hotel, Berlijn met recht de ideale plek voor grote evenementen.

Conference_DomLounge_Nikolai1_5_BERZA

XXL Meeting op de luchthaven – Zürich

U bent klaar voor vertrek met de XXL-vergadermogelijkheden op luchthaven Zürich. Het Radisson Blu Hotel biedt u namelijk 52 conferentieruimten met een totale oppervlakte van 4.232 m²: het omvangrijkste aanbod van heel Zwitserland. De diverse afmetingen van de ruimten zijn zowel geschikt voor meerdaagse evenementen als ook voor kleinere zakelijke bijeenkomsten van een dag of enkele uren. En het mooiste is: alle ruimten hebben absoluut geluidsdichte panoramavensters met een fascinerend uitzicht over de luchthaven en de Zwitserse bergen.

Meeting_ZRHZQ

XXL Meeting in een congrescentrum – Hamburg

Van uw hotel naar het congrescentrum en weer terug, dat kan in Hamburg. Het Radisson Blu Hotel, Hamburg is namelijk rechtstreeks met het Congress Centre Hamburg (CCH) verbonden en beschikt zelf over 13 vergaderruimten. Vier daarvan kunnen tot een 536 m² grote balzaal worden samengevoegd. Op deze locatie vindt u tot 1.000 deelnemersplekken en kunt u met volle teugen van uw evenement genieten, dankzij innovatieve technieken, een privé-foyer en een terras.

Radisson Blu Hamburg

Bent u op zoek naar nog meer bijzondere XXL Meeting-locaties? Bekijk dan ons complete overzicht.

Happy XXL Meeting!

Tell us what you think