Klaar voor de start ... af! Op naar Radisson Blu

Veel van onze gasten zien sport bijna als een religie. Ze hechten waarde aan het belang ervan – net als wij. En daarom zorgen we in al onze hotels zo goed voor sporters van over de hele wereld. Of je nu aanvoerder bent van het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland of je eerste voetbalwedstrijd in het buitenland speelt, we voldoen aan al je wensen met onze speciale Sports Package.

Relax voor de wedstrijd

Dagboek van een sporter

9.30 uur: Ik vlieg voor de eerste keer naar Londen. Het is een bruisende metropool. Ik ben uitgeput, ik heb te weinig geslapen, ik heb een jetlag en ik moet over een paar uur al een wedstrijd zien te winnen. Als ik de lobby bij Radisson Blu binnenstap, ben ik overdonderd door de verfrissende ambiance. Bij de receptie kan ik meteen inchecken en ik heb dus tijd om te ontspannen in een van de ruime kamers. Straks voel ik me weer helemaal verkwikt. Het bed is uitnodigend, de kussens strelen mijn nek, en onder het dekbed droom ik heerlijk weg. Een paar seconden later ben ik diep in slaap.

Super Food - Eten om te winnen

10.30 uur: De receptie belt om me wakker te maken.

Na een snelle, verkwikkende douche in de grote, lichte badkamer, volg ik de heerlijke geur van vers voedsel. De geweldige ontbijttafel beneden is ruim voorzien van vers seizoensfruit, groente, volkorenproducten en veel vis. Alle ingrediënten zijn puur en er is niets waarvan ik straks een suikerpiek zal krijgen!

De kok vindt het prima om aan speciale wensen te voldoen. Iedere sporter kan zijn/haar voorkeursmaaltijd doorgeven en voldoende brandstof binnenkrijgen voor een winnend optreden op het veld! Ik praat even met hem en hij vertelt me hoe leuk hij het vindt om voor sportteams te koken:

“Ik moest eens op zoek naar een plak melkchocolade van 2 kilo, wat natuurlijk wel een bijzonder verzoek was van een beroepssporter! Ik werk nauw samen met voedingsdeskundigen of de teamchefs bij de samenstelling van het menu. We moeten nogal flexibel zijn. We willen het goed doen: bij sport zijn eten en voeding erg belangrijk!”

Plan om te winnen

 

11.30 uur: Voldaan en tevreden verzamel ik mijn ploeggenoten. Dat gaat vrij makkelijk, omdat we allemaal zijn ondergebracht op dezelfde verdieping van het hotel. We staan te popelen om onze strategie en tactiek te bespreken en doen dit in een moderne vergaderruimte met uitzicht. Gezond brain food en ijskoud water staan al op tafel als we arriveren. Supersnel internet, een LCD-projector, flip-overs en schrijfbenodigdheden zijn aanwezig, zodat we een vlotte planning kunnen maken. Een van mijn spelers is bang dat zijn rugpijn van invloed zal zijn op de prestaties van het team. Een bekwaam en hulpvaardig personeelslid stelt voor meteen een behandeling bij de fysiotherapeut van het hotel te boeken.

De rest van het team gaat voor de opwarming naar het fitnesscentrum dat van alle mogelijke apparatuur is voorzien en 24 uur per dag open is.

Net op tijd voor een feestje!

 

17.00 uur: We hebben gewonnen! De stemming is top en iedereen is in voor een feestje! Gelukkig biedt de stad daarvoor voldoende mogelijkheden. Sommige mensen kopen lastminutekaartjes voor een wedstrijd in het Wembley Stadium, anderen pakken een biertje in een populaire sportpub in de buurt, en ik ga mee op een rondleiding in het Wimbledon Tennismuseum.

Welterusten!

23.00 uur: De dag eindigt zoals dat hoort bij een succesvolle dag ... in een comfortabel bed bij Radisson Blu.

  

Zorg er bij je volgende bezoek aan het VK of Ierland voor dat je team gebruikmaakt van de voordelen van Radisson Blu’s specialeSports Package!

Zo profiteer je van de beste voeding, moderne fitnessfaciliteiten en de nabijheid van de sportaccommodaties en grote stadions, waaronder Old Trafford in Manchester, het Millennium Stadium in Cardiff, Murrayfield in Edinburgh en Edgbaston in Birmingham!

We heten je van harte welkom!

 

Tell us what you think