Keulen: Sightseeing en zakendoen!

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Denkt u bij Keulen alleen aan carnaval en feestvierders? Dan bent u waarschijnlijk niet de enige. De Keulenaren kunnen echter ook serieus zijn – en zijn in het nakomen van zakelijke afspraken echt geen laatkomer meer. Ontdek met ons hoe u uw zakelijke bijeenkomst in de Rijnstad met een rondleiding kunt combineren!

Negen wijken en zo veel te ontdekken! Helaas heeft een dag maar 24 uur en bent u een groot deel daarvan in vergadering. Maar zo kunt u de tijd daarna wel zo efficiënt mogelijk gebruiken. Een absolute aanrader is een bezoek aan de bekendste bezienswaardigheid van de stad - de Dom van Keulen. Deze attractie werd in 1996 vanwege het cultuurhistorische en spirituele belang door UNESCO tot Werelderfgoed uitgeroepen. De Dom is van november tot en met april tot 19:30 uur en van mei tot en met oktober zelfs tot 21:00 uur te bezoeken. Als u graag vroeg opstaat, kunt u de Dom al vanaf 06:00 uur 's morgens en dus vóór een vergadering bewonderen!

 

Alles binnen bereik - rondvaart!

Bent u geen ochtendmens en wilt u Keulen zo snel mogelijk verkennen? Of houdt u zelf een conferentie en wilt u de deelnemers een breed nevenprogramma bieden? Kies dan voor een korte rondleiding te voet voor een rondvaart op de Rijn. De ideale mogelijkheid om de stad te laten zien en interessante gesprekken te voeren buiten de vergaderzaal. Controleer wel even vooraf of alle deelnemers wel zeebenen hebben. Dan staat niets een unieke belevenis meer in de weg! Start uw panorama-rondvaart in het hart van de oude binnenstad en beleef samen een geschiedenis van 2000 jaar in 60 minuten.

shutterstock_391267276

 

Contacten leggen - Koelnmesse

Nog een hoogtepunt, die naast de historische ook de ondernemende kant van de Rijnstad weergeeft, is de Koelnmesse. Hier wordt duidelijk dat Keulen veel meer te bieden heeft dan carnaval alleen. Want de beurs werd al in 1922 opgericht en organiseert sindsdien internationale beurzen en evenementen. Zo trekken meer dan 80 tentoonstellingen en beurzen jaarlijks 2,7 miljoen bezoekers en 49.000 standhouders uit zo'n 210 landen. De beurs staat voor 25 bedrijfstakken op de eerste plaats. U ziet het: contacten leggen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Dolce Vita in Keulen – Paparazzi Restaurant

Na een lange bijeenkomst in Keulen met rondleiding wacht op korte afstand van de beurs de elegante sfeer van het Paparazzi Restaurant. Laat u hier verwennen met Milanese en andere Italiaanse gerechten. Het design met zwart-wit foto's en in nisjes geplaatste tafeltjes zodat u zich kunt ontspannen, maar ook ongestoord zakelijke gesprekken kunt voeren. Dat is het elegante dolce vita van Keulen! Voor een aansluitende espresso is de bar, gescheiden van het restaurant door een glazen wand, zeer geschikt. De bar behoort tot een van de meest indrukwekkende plekken van de stad, qua architectuur.

Paparazzi_01 CGNZR

 

Vergaderen in de Rijnmetropool - design en culinair

Naast de Koelnmesse en op drie kilometer van de Dom van Keulen vindt u het Radisson Blu Hotel Köln. Geniet naast culinaire bijzonderheden in het Paparazzi Restaurant ook van de elf vergaderruimten, waarin ruim daglicht schijnt en airco aanwezig is, zodat de atmosfeer tijdens uw conferentie zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt. Naast een hypermoderne audiovisuele uitrusting bieden we u een ontvangstruimte van meer dan 300 m² en een aangrenzend terras van 175 m². Ontdek het Radisson Blu Hotel in Köln als moderne, stijlvolle vergaderfaciliteit met culinaire verrassingen! Bent u nieuwsgierig geworden? Lees nu meer over onze arrangementen voor uw conferentie in Keulen.

Tell us what you think