Kerstfeest plannen: Zo werkt het!

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Het jaarlijkse kerstfeest van de zaak is vaak wat stoffig. Aangebrand eten, te veel alcohol en een kater zijn niet echt positief. Met de juiste locatie, goed eten en een passende sfeer organiseert u een feest als jaarafsluiting waar uw medewerkers en collega’s nog lang over napraten. Ontdek onze tips voor de organisatie van uw volgende kerstbedrijfsfeest!

Het laatste bedrijfskerstfeest was niet echt een succes en zelfs een teleurstelling. Hoe mooier zou het zijn als in plaats van lege flessen ook een levendige herinnering overbleef na een succesvolle avond in een ontspannen omgeving met interessante gesprekken en culinaire hoogtepunten? Hoe werkt dat dan? Dat ervaart u nu!

 

Locatie - stad, land, rivier?

Onze afdeling voor kerstfeesten staat goed op de kaart en daarom is het aanbod op de evenementenlocaties vaak zeer succesvol. U kunt hier zelf aan bijdragen door van tevoren goed te bedenken wat u zelf van een kerstfeest met uw bedrijf verwacht. Moet de locatie landelijk gelegen zijn of liever midden in een bruisende stad? Mag het in een historisch gebouw, op een bijzondere plek zoals een hangar of toch gewoon klassiek in een luxe hotel? U zult merken dat u heel wat te kiezen heeft. Het kan helpen als u de waarden van uw bedrijf op een rij zet, wat voor u belangrijk is op zo’n feest en wat echt niet kan!

RB_01_normal

 

Budget – voorkom vervelende verrassingen

Een ander punt dat u niet moet negeren zijn natuurlijk de kosten, die u voor een kerstfeest dient te reserveren – of misschien wel niet. Zodra u een bedrag in het hoofd heeft, kunt met de locatie van uw kerstfeest weer verder onderhandelen. In eerste instantie kunt u al vastleggen hoe het evenement er ongeveer uit gaat zien en welke richting het op gaat. Nu wordt het tijd om met het beschikbare budget het perfecte object te zoeken. Het is handig als de locatie al vastgestelde pakketten en arrangementen heeft. Zo voorkomt u een vervelende verrassing als de rekening komt. De Radisson Blu Hotels bieden dergelijke arrangementen. Kies daaruit gewoon het perfecte pakket dat aan uw wensen voldoet en overeenkomt met het aantal gasten!

 

Culinair – lekkernijen voor iedereen

Over wensen gesproken: als u voor elke gast een perfect kerstfeest wilt organiseren, dient u ook rekening te houden met voedselallergieën van collega’s. Niets is pijnlijker, alcohol buiten beschouwing gelaten, als een gast die alleen een bordje salade voor zich heeft staan. Maar ook vegetariërs en veganisten moet u een alternatief kunnen bieden, in plaats van alleen gebraden gans te serveren. Het beste is om contact op te nemen met de door u gekozen locatie, om vragen over de verzorging te kunnen beantwoorden. Wist u dat het Radisson Blu Media Harbour Hotel in Düsseldorf over een eigen restaurant beschikt met veganistische, vegetarische en lactose-vrije specialiteiten?

Radisson Blu Weihnachtsbilder - Kampagne Winter 2015/2016

 

De dag erna

Natuurlijk mag alcohol tijdens uw kerstfeest niet ontbreken, maar stap daarna niet in een auto. Bijzonder praktisch is het dat de Radisson Blu Hotels een ideale ligging hebben en verbonden zijn met het openbare wegennet. Als de avond en de weg naar huis toch wat te lang zijn, kunnen uw gasten in het hotel overnachten en tijdens het ontbijt nog eens napraten over het geweldige kerstfeest van de vorige avond. Bent u maar met een kleine groep? Overnacht dan allemaal ter plaatse. Boek daarvoor direct uw kerstfeest bij het Radisson Blu Hotel van uw keuze voor een perfect samenzijn aan het einde van het jaar. Ons eventteam ondersteunt u graag bij de planning!

Tell us what you think