Innovatieve vergaderruimten met design: Ontspannen naar succes

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Vergaderingen zijn vermoeiend, arbeidsintensief en stressvol voor alle deelnemers. Moet het echt zo moeilijk zijn of zijn er wellicht alternatieven die een conferentie aangenamer laten verlopen? Natuurlijk zijn die er! Ervaar nu hoe u een conferentie kunt omzetten in een korte vakantie en daarnaast ook nog productiever aan het werk blijft!

Een vakantie geeft plezier, vermaak en zorgt plotseling voor creatieve ideeën. Is dat bij u ook zo? Dan komt de dag van de vergadering, er wordt om nieuwe ideeën gevraagd en u... klapt dicht. De creatieve ideeën zijn net als uw bruine tint weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Dan is het tijd voor de Brain Box: de unieke design-vergaderruimte in veel van de Radisson Blu Hotels geldt als de ultieme ideeënmachine. Lichte kleuren doen denken aan zonneschijn en de beschrijfbare wanden aan in zand getekende kunstwerken. Klinkt toch goed, of niet? Maar er is nog meer om te ontdekken!

 

De mens als middelpunt – daglicht en frisse lucht

De tijden dat zware gordijnen het laatste beetje licht uit een muffe vergaderzaal tegenhouden zijn voorbij. Hier wachten vriendelijke ruimten met veel daglicht, zonnestralen en zuurstof op u. Want een gebrek aan frisse lucht en zonneschijn maakt langzamer en remt volgens talrijke onderzoeken de concentratie - fataal voor een succesvolle bijeenkomst. In plaats daarvan kunt u naar behoefte van genoeg frisse lucht en warme zonnestralen genieten. Bijzonder mooi is het in het Radisson Blu Hotel in Rostock op het panorama-dakterras met een eersteklas uitzicht over de stad en haven. Vakantiegevoel op zijn best! Maar wees niet bang, onze ruimten beschikken natuurlijk ook over airco, zodat u ook bij hoge temperaturen een aangename atmosfeer kunt creëren en uw hoofd koel kunt houden!

Radisson Blu Rostock Panorama-Dachterrasse

 

Snacks en brainfood – eten voor iedereen

Maar ook voor de culinaire wensen wordt gezorgd. Naast lichte snacks en frisdranken tijdens de vergadering biedt Radisson Blu innovatieve menu’s voor maximale concentratie, ook na de pauze. Probeer eens het brainfoodmenu ‘Experience Meetings’ met regionale kwaliteitsproducten, vele volkorenproducten, groente en fruit. Zo wordt u voorzien van alle belangrijke vitaminen en voedingsstoffen om actief en productief aan een vergadering te kunnen deelnemen. Daarnaast kunt u kiezen uit andere foodtrends als bijvoorbeeld Flexitarian, Land + Place of Wild Sensation. Zo wordt die saaie bijeenkomst een culinair hoogtepunt. Bijna net als tijdens een vakantie.

Turkey Sandwich with Orange Marmelade

 

Produktief met techniek – inrichting en uitrusting

Naast foodtrends, die heerlijk smaken en er goed uitzien, vindt u in onze hotels ook veelzijdig ingerichte conferentieruimten met een eigen ontwerp, die u geheel passend bij uw wensen kunt gebruiken. Zo is het in ieder geval geen probleem als u voor het opdoen van ideeën iets meer rust nodig heeft. Naast de genoemde Brain Box zijn er ook andere technische faciliteiten die de creativiteit bevorderen. Daartoe behoren de DigiChart voor het digitaliseren van notities op de flipchart of het multipad, een interactieve tablet met een doorsnede van 55 inch. Om uw productiviteit verder te verhogen, let Radisson Blu ook op een ergonomische inrichting met eenvoudig verstelbare stoelen en tafels. Over zitmogelijkheden gesproken. Kent u al de stijlvolle Egg™-stoelen van de Deense ontwerper Arne Jacobsen? Deze stoel, die wereldwijd bij de meest opvallende ontwerpen hoort, deed al in talrijke films dienst als decorstuk en heeft ook bij Radisson Blu zijn plaats gevonden. De combinatie van een futuristische look, retrodesign en soepele lijnen is typerend voor de Egg™-stoel. Zoals u ziet, kunt u bij Radisson Blu puur design verwachten, waar u ook nog eens ontspannen op kunt zitten!

Egg™-stoel in Radisson Blu Hamburg

 

Stijlvol en gemotiveerd voor succes

U zoekt een ideale vergaderruimte voor uw volgende conferentie, vergadering of bedrijfsfeest? Gun uzelf en uw collega’s of medewerkers een aangename atmosfeer, die tegelijkertijd met innovatieve techniek en design uitnodigt tot meer creativiteit en productiviteit. Ervaar nu meer over de moderne en stijlvol ingerichte Radisson Blu vergaderhotels.

Tell us what you think