Innovatief design – innovatieve meetings

radisson blu_lobby_Zurich

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

 

Als een van 's werelds bekendste hotelketens is het onze passie met eersteklas, dynamisch design te overtuigen: gewaagde en innovatieve lobby's. Prachtige, door mode geïnspireerde kamers. Moderne, flexibele, inspirerende evenementlocaties.

De beste architecten, designers en stylisten van over de hele wereld geven de Radisson Blu hotels mee vorm zodat de hooggespannen verwachtingen voor zakenreizen en vakanties worden ingelost.

Hoe dat er precies uitziet, kunt u hier zien...

Design alleen volstaat niet

Alleen de vormgeving maakt een concept natuurlijk niet tot een succes. Radisson Blu creëert inspirerende ruimten waarvan gasten graag gebruik maken. Iconisch, modern comfort. Met alles erop en eraan, onder andere snel, gratis internet of puur entertainment bij de Aerial Shows van de Wine Angels in het hotel op de luchthaven Zürich. Van de bruisende omgeving genieten. Van die bruisende omgeving deel uitmaken. Of gewoon ongestoord de volgende meeting voorbereiden.

Radisson_Blu_Zurich_Wine_Tower

 

Innovatieve meetingruimten

En wat die volgende meeting betreft: Voor een ontmoeting die van bij het begin succes heeft, is een aangename sfeer die tot meer creativiteit en productiviteit aanzet essentieel. De tijd van de zware gordijnen, die het laatste straaltje licht uit de ongezellige vergaderruimten verdrijven, is dus definitief voorbij. Bij Radisson Blu kunnen gasten, geheel volgens hun eigen voorkeuren, genieten van voldoende frisse lucht en warme zonnestralen. Een mooi voorbeeld is het Radisson Blu hotel in Rostock, waar de gasten op een van de panorama-dakterrassen genieten van een uniek uitzicht over de stad en de haven.

Radisson_Blu_Rostock_Panorama_Deck

 

Hallo brainstormers

Maar er is ook plaats voor brainstormers! In de Brain Box, een ruimte die alle zintuigen prikkelt, kan de creativiteit de vrije loop worden gelaten. Deze unieke design-vergaderruimte is een exclusieve innovatie van Radisson Blu en geldt als het ultieme ideeënplatform. Met inspirerende kleuren in Zwitsers design in Basel, beschrijfbare muren in Keulen en flexibel meubilair in Frankfurt wordt de creativiteit geprikkeld en een actieve deelname geïnspireerd.

Radisson_Blu_Cologne_Brain_Box

 

Innovatief design, creatieve sfeer en uitstekende expertise helpen zo elke klant innovatieve meetings te creëren. Dus volledig naar het motto "Designed for success".

Tell us what you think