In het BePink Breakfast bij het Radisson Blu

Gedurende de maand oktober zullen deelnemende Blu Hotels 'roze' kleuren en de strijd tegen borstkanker steunen. Geselecteerde Radisson Blu Hotels zullen een speciaal 'Pink Breakfast' serveren om aandacht te vragen voor de preventie van borstkanker en om al hun gasten bekend te maken met het goede doel.

24682

We wilden weten wat het Pink Breakfast in onze hotels zo speciaal maakt, dus vroegen we de hotels om met jullie te delen wat ze het meest geweldig vinden aan het Pink Breakfast in hun hotel.

 

Radisson Blu Hotel, Milaan

In het Radisson Blu Hotel, Milaan, vindt ons personeel de speciale pap met granaatappel en paranoot geweldig.

RB milan

“Deze pap is geweldig voor onze gasten omdat die niet alleen gezond en heerlijk is, maar hen ook veel energie geeft, waar de ze hele ochtend mee doorkomen. Het is de perfecte manier om energie te krijgen na je ochtendtraining en je klaar te stomen voor de dag!”

 

Radisson Blu Hotel, Nantes

Bij het Radisson Blu Hotel, Nantes, is het favoriete item op het menu de unieke broccoli & groene thee-madeleines!

24899

“Het roze recept wat we het geweldigste vinden is de broccoli & groene thee-madeleine! We zijn een jong team en weten allemaal nog hoe we als kinderen tegen onze ouders zeiden: "Nee, ik wil geen broccoli". Nu, met het Pink Breakfast, begrijpen we hoe belangrijk gezond eten is… We hopen dat onze jonge gasten dit echt unieke broccoligerecht kunnen waarderen!

 

Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée

Chocolade en kurkuma tuiles zijn bij het Radisson Blu hotel in Paris, Marne-la-Vallée het favoriete BePink-ontbijtgerecht.

24869

“Bij het Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée Parijs houden we van de chocolade en kurkuma tuiles. Ten eerste omdat het algemeen bekend is dat chocolade het moreel een enorme boost kan geven, maar ook omdat het een recept is dat heel makkelijk thuis gemaakt kan worden!”

 

Radisson Blu Royal Brussel

Het is niet verrassend dat de chocolade en kurkuma tuiles favoriet zijn in meerdere hotels. Het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel kan er ook geen genoeg van krijgen!

RB Royal brussels 5

“Het is het eerste item van het Pink ‘Super Breakfast’-buffet dat onze gasten zien, aangezien het tussen de koekjes ligt net naast het koffie-apparaat. We raden onze gasten altijd aan het te proberen omdat het niet alleen een uniek mengsel van chocolade en exotische kruiden is - het is ook goed voor je gezondheid!”

 

Wat is jouw favoriete gezonde gerecht? Kan je ons heerlijke antioxidantrijke ingrediënten aanraden die we in ons Super Breakfast-buffet kunnen gebruiken? Deel ze met ons op Twitter met de hashtag #RadissonBlu!

Tell us what you think