Iedere zomer heeft een verhaal! Wat is dat van u?

Deel uw beste #RadissonBlu-zomerherinneringen met ons en win!

Hallo zomer! Wat fijn om je weer te zien! Eindelijk is het weer die tijd van het jaar dat het leven er net wat zonniger uitziet. Letterlijk. We houden van zonnebaden en het leven buitenshuis dat de zomer met zich meebrengt. Van kijken naar de golven met zand tussen je tenen tot dansen op festivals of genieten van cocktails op een dakterras. En wat te denken van prachtige, fascinerende natuurlijke landschappen glinsterend onder de zon.

 En ondanks dat de zongebruinde huid uiteindelijk weer bleker wordt, zijn de herinneringen voor altijd. Dus, wat is uw verhaal? We willen graag alles horen over uw #RadissonBlu-zomer! Deel uw herinneringen met ons door een aantal van uw beste zomerkiekjes te laten zien!

 

Iedere week geven we een Radisson Blu-voucher ter waarde van € 100 weg!

Voeten in het zand. Bommetjes in het zwembad. Cocktails met uitzicht. Bloemen in uw haar... We willen het allemaal zien! Iedere week belonen we de beste #RadissonBlu-foto die wordt gedeeld op Instagram met een voucher ter waarde van € 100 voor uw volgende verblijf bij ons. Hoe werkt het? Eenvoudig. Volg ons gewoon op Instagram en upload uw foto's met #RadissonBlu. Iedere week wordt de foto die op de beste manier de 'Tru Blu'-passie voor reizen vastlegt, uitgekozen. De fotograaf ontvangt een e-voucher van € 100 en de foto zal worden getoond op onze officiële sociale media-kanalen. Ga voor meer informatie over de exacte voorwaarden naar.

We hebben al een aantal prachtige indrukken ontvangen! Hartelijk dank voor het visueel vastleggen van uw #RadissonBlu-zomerherinneringen en het delen van uw momenten met ons. We vinden het geweldig. Echt waar. Dit zijn uw zomerverhalen!

 


#RadissonBlu-zomerherinneringen op het strand

Cocktail in FijiBula - De ultieme vakantiecocktail bij het Radisson Blu Resort, Denarau Island, Fiji, vindt u niet? Hartelijk dank aan @inthemiddleofourstreet voor deze prachtige foto!

 

Fun in Cesme

Plezier bij Radisson Blu Resort & Spa, Cesme. Hartelijk dank voor deze fantastische foto via @gozdeulker.

 

Sunset in Crete Adembenemend nachtelijk uitzicht bij het Radisson Blu Resort Milatos, Kreta, vastgelegd door @mikmam. Zou u daar niet naartoe willen?

 

Relaxing in Crete Wat een uitstraling! @allegrabird maakt indruk bij het Radisson Blu Beach Resort, Milatos, Kreta @allegrabird

 


#RadissonBlu-zomerherinneringen in de stad

Fun in Chicago

Plezier in de stad bij het Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago. Met dit uitzicht op de skyline van Chicago wordt uw zomercitytrip zeker onvergetelijk. Hartelijk dank aan @oana_roxy voor het delen!

 

View over UppsalaPrachtig uitzicht vanuit het Radisson Blu Hotel, Uppsala. Vindt u dit uitzicht niet prachtig? We moesten deze fantastische foto van @lisbet_s gewoon delen.

 

Dessert over Riga

We weten eigenlijk niet zeker wat beter is, het uitzicht of het heerlijke dessert? Hartelijk dank voor de geweldige foto van ons Radisson Blu Hotel in Riga @mapoussetteaparis!

 


#RadissonBlu-zomerherinneringen in de natuur

Ski resort in Bukovel Summer

Skiresorts zijn niet alleen geweldige bestemmingen in de winter! Het Radisson Blu Resort Bukovel is perfect om te wandelen en te ontspannen.

 

Sunset in Turkey De natuur op z'n best: een dergelijke dramatische zonsondergang krijgt u te zien als u uw dag afsluit op het terras van het Radisson Blu Hotel Kayseri in Turkije!

 

Nature in Norway

Land van de middernachtszon en van ontelbare natuurlijke wonderen. Het ontdekken van Noorwegen is eenvoudig met Radisson Blu-hotels op 14 verschillende locaties.

 

Kom maar op! We willen graag alles horen over en meer zien van uw #RadissonBlu-zomerverhalen. Blijf delen en vergeet niet ons te volgen op Instagram!

Tell us what you think