Hoe je deze zomer in Rusland scoort met je evenement

Fans are cheering for their team victory

Teamsporten en zakelijke evenementen lijken eigenlijk best veel op elkaar. Teamwerk en focus zijn cruciaal voor succes. Het belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld komt er weer aan dit jaar. Radisson Blu Rusland nodigt je uit voor een scala aan voetbalgerelateerde activiteiten voor allerlei soorten evenementen. Er zijn vele opties voor evenementen, van klein tot groot. Bovendien heeft elke Russische stad zijn eigen charme. De wedstrijden kunnen beginnen.

Veelzijdig Sochi

Sochi staat bekend als de Russische Rivièra: dit is de ideale bleisure-bestemming, een kustplaats waar zaken en ontspanning hand in hand gaan. Wat dacht je van een heerlijke zomerse wandeling langs het strand na een intensieve conferentiedag? Of een teambuilding naar een van de vele geweldige sportparken? Het zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden bij het Radisson Blu Resort & Congress Centre.

Vanaf het hotel is het maar acht minuten lopen naar het Fisht-stadion, waar deze zomer veel van de wedstrijden worden gespeeld. De ruim opgezette lobby van het hotel leent zich uitstekend voor recepties met een sportthema. Er is zelfs ruimte voor een potje tafelvoetbal!

Cityscape Sochi Russia

Positieve vibes in Moskou

Moskou ademt de charme van weleer. Deze zomer zullen alle ogen van de wereld gericht zijn op de stad voor het kampioenschap van het jaar. Dit is een fantastische tijd om de stad te bezoeken. Verblijf in het Radisson Slavyanskaya Hotel and Business Centre op slechts 14 minuten rijden naar het Luzhniki-stadion.

Bezoek lokale bezienswaardigheden zoals Gorky Park of geniet van een verfrissend drankje en het panorama op een van de vele dakterrassen in de stad. Je verblijf in Moskou is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de indrukwekkende Basiliuskathedraal op het Rode Plein, ongeveer een half uurtje rijden vanaf het hotel. Deze zomer is Moskou de 'place to be'.

Skyline in Moscow Russia

Houd je oog op de bal in Sint-Petersburg

Op bepaalde momenten moeten deelnemers volledig geconcentreerd zijn, bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd of een vergadering. De juiste voeding is cruciaal om dan gefocust te blijven. Verras je deelnemers met leuke en lekkere 'sportieve' snacks, die speciaal voor het evenement werden gemaakt. Verblijf in het Radisson Royal Hotel in Sint-Petersburg, dicht bij alle lokale bezienswaardigheden.

Trakteer je deelnemers op een wedstrijd in het stadion van Sint-Petersburg, dat slechts 40 minuten rijden is vanaf het hotel. Of organiseer zelf een klein toernooi met prijzen. Doe je het liever wat rustiger aan? Maak dan een route langs de vijf belangrijkste architectonische parels en ontdek de vele andere mooie plekken in de stad.

Church of the Savior on Blood St. Petersburg

Een succesvol programma in Kaliningrad

Veel mensen geloven in 'work hard, play hard', maar ons motto is 'work smart, play smart'. Of je nu een kleine vergadering organiseert of een groot evenement, als je zowel het werkgedeelte als het ontspanningsgedeelte verbindt aan een thema, kan dit de creativiteit en concentratie enorm ten goede komen. Door een paar leuke activiteiten toe te voegen aan het programma, kan een zakenreis ook ontspannend zijn en Kaliningrad heeft precies die eclectische sfeer die je nodig hebt.

Zorg voor een stukje ontspanning in je zakelijke programma. Kom meer te weten over de geschiedenis en kunst in het regionale museum van Kaliningrad. Of ga naar een wedstrijd in het stadion. Vanaf het Radisson Blu Hotel is het ongeveer een half uurtje rijden naar beide locaties.

Fishing Village and Kants Cathedral Kaliningrad Russia

Ga voor goud in Rostov-on-Don

In deze kosmopolitische en charismatische stad wordt elk evenement automatisch voorzien van wat extra charme. Ook zijn er legio mogelijkheden om uitstapjes te maken met een groep. Straks zijn alle ogen van de wereld gericht op Rusland, waar het belangrijkste sporttoernooi van het jaar plaatsvindt. Dit wordt een magische tijd waar ook jij van kunt profiteren.

Organiseer een fotoshoot met levensgrote kartonnen afbeeldingen van topvoetballers ... plezier gegarandeerd. Het Radisson Blu Hotel, Rostov-on-Don ligt pal aan de rivier de Don en op slechts zeven minuten rijden naar de Rostov Arena.

Don River in Rostov on Don

Bekijk welke wedstrijden er gespeeld worden en organiseer je volgende evenement in het nabijgelegen Radisson Blu.

Tell us what you think