Hannover: Zakelijke hotspots
voor vergaderingen en lunch

Hannover_Picture

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Hannover – de verborgen kampioen van de Duitse zakensteden. Niet alleen tijdens de CeBIT of op de Hannover Messe is de hoofdstad van Nedersaksen de ideale plek voor succesvolle zakelijke bijeenkomsten. Naast het EXPO Park biedt Hannover ook veel voor het welzijn tijdens en na de vergadering. Ontdek nu onze hotspots!

Een eigen voetbalvereniging, verbinding met de luchthaven en naar men zegt het zuiverste Hoogduits van het land – als dat niet de beste voorwaarden voor een geslaagde bijeenkomst zijn. Maar ook op het gebied van ondernemen en zakendoen hoeft de grote stad in Nedersaksen zich niet achter iemand te verschuilen. Integendeel: hier wordt zakendoen praktisch met natuur gecombineerd. Vrij naar het motto ‘een gezonde ziel woont in een gezonde geest en een gezond lichaam.’ Want zo kunnen bedrijven ook veel makkelijker opereren, toch?

 

Hoogwaardige bedrijven – EXPO Park

Wist u dat het EXPO Park in Hannover tot de aantrekkelijkste Duitse industriegebieden behoort? Het gebied werd oorspronkelijk voor de Wereldtentoonstelling EXPO 2000 gebruikt. Na afloop van de tentoonstelling bleef het terrein niet leeg achter, integendeel. In het noordwestelijke deel van het park hebben zich grote bedrijven als BMW en Ferrari en hogescholen op het gebied van design en journalistiek gevestigd. Aan het zogenaamde EXPO Plaza Platz tussen de TUI Arena en het Duitse Paviljoen biedt het terrein een succesgarantie voor alle andere bedrijven. Daarnaast vinden op het EXPO Plaza regelmatig openluchtconcerten plaats. Ideaal voor de balans tussen werken en leven!

Expo-Plaza Hannover

 

Natuurstad – Großer Garten en Maschsee

Naast futuristische gebouwen heeft Hannover ook veel prachtige natuur in de aanbieding. Bijzonder mooi zijn de barokke Herenhuis-tuinen, die sinds het ontstaan in het jaar 1714 nagenoeg onveranderd zijn gebleven. Ontspan tijdens een pauze tussen uw vergaderingen met een wandeling in de ‘Großer Garten’ en laat u door het terrein van zo’n 50 hectare verwonderen. Mocht u na de vergadering nog wat tijd over hebben, dan kunt u ook in de Berggarten, Georgen- en Welfengarten van het terrein ontspannen. Naast de groene parken zijn er ook andere bezienswaardigheden in Hannover: Bezoek de Maschsee ten zuiden van het stadscentrum om wat ‘zeelucht’ in te ademen. Als u tussen juli en augustus op zakenreis bent, dan kunt u uw vrije avond met zakenpartners of collega’s ook doorbrengen op het drie weken durende Maschseefest aan de Uferpromenade.

Herrenhäuser Gärten Hannover

 

Regionale gerechten of internationale kostelijkheden?

Om de honger in de vergaderpauze of tijdens de lunch te stillen, heeft u een aantal mogelijkheden. Als u voor het Maschseefest in Hannover bent, kunt u de lekkernijen op de Food-Meile uitproberen. Maar ook op andere momenten biedt Hannover een grote culinaire veelzijdigheid. Wat denkt u van huisgerechten en thuisgebrouwen Hannover bier? Dat vindt u in het Brauhaus Ernst August. Rustiek is het ook bij Reimanns Eck in de Oststadt. Mocht u toch iets veelzijdigers willen dan is er het Radisson Blu Arts Restaurant. Ontdek op de menukaart zowel lokale als ook internationale heerlijkheden. De stijlvolle ambiance van het restaurant zorgt ook na een drukke vergadering in Hannover voor ontspanning!

Radisson Blu Arts Restaurant Hannover

 

Grote toekomstbestendigde vergaderruimten

Overigens: Ook tijdens de vergadering kan Radisson Blu u verlossen van stress en problemen door de innovatieve vergadertechnieken. Ontdek onze DigiChart, waarmee u met één klik notities van de Flipchart digitaliseert. Intypen van vergadernotities, kopiëren of zelfs scannen behoren zo tot het verleden! Hebben we uw interesse voor het Radisson Blu Hotel Hannover gewekt? Ontdek op een oppervlakte van 1.100 vierkante meter 15 aantrekkelijke vergaderruimten, die samen zelfs geschikt zijn voor een autopresentatie!

Tell us what you think