Hamburg: De zakelijke hotspots van de stad

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Gebrek aan daglicht. Knipperende overheadprojectoren. Verlopen filterkoffie. Heeft u ook regelmatig nachtmerries over helse vergaderlocaties? Terwijl alles zo mooi kan zijn. Culinaire hoogtepunten in de pauze en een adembenemend uitzicht, dat uitnodigt tot diep inademen en energie opdoen. Waar u dat kunt vinden? Ontdek nu onze zakelijke hotspots voor een succesvolle vergadering in Hamburg!

De Hanzestad maakt indruk met de unieke skyline en prachtige bezienswaardigheden. Ook wanneer deze twee aspecten bij een zakelijke ontmoeting snel naar de achtergrond verdwijnen, kunt u deze en de Hanze-leefstijl toch tijdens uw zakenreis naar Hamburg beleven. Daarvoor moet u onze kleine tips opvolgen, want met de volgende zakelijke hotspots kunt u twee vliegen in één klap slaan. Combineer met gemak zakendoen met ontspanning.

 

Culinair - genieten op Hanze-wijze

Trek voor, tijdens of na de vergadering? Niet in Hamburg! Visliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. Bijzonder geliefd zijn de visbroodjes met kruidenmatjes of Bismarckharing. Overige klassiekers zijn de Hamburger Pannfisch en de Aalsuppe. Maar waar kunt u die heerlijke bereide zeevruchten kopen? Vereer het gourmetrestaurant VLET met een bezoek: Naast de Noord-Duitse keuken vindt u hier in de Speicherstadt ook een leuke steengrillomgeving. Als u een snelle hap wilt, ga dan voor Sushi to Go van niemand minder dan Steffen Henssler! Bent u geen visliefhebber? Helemaal geen probleem: bij Filini wachten creatieve Italiaanse gerechten met uitstekende ingrediënten op u. De heerlijkheden worden stijlvol in een moderne omgeving op trendy houten platen geserveerd. Overigens zijn de Filini Restaurants direct in de Radisson Blu Hotels in Hamburg geïntegreerd en zo dichtbij uw mogelijke vergaderruimte.

 

RDBLU Airport Hotel Hamburg HAMZQ-15

 

Vergaderen met uitzicht

De honger is gestild maar van Hamburg heeft u nog niet veel kunnen zien? Als u niet veel tijd heeft, biedt een uitzicht van bovenaf de mogelijkheid om veel van de stad te kunnen zien. Dat kunt u het snelste doen vanuit de vergaderzalen in het hoogste hotel van de stad, het Radisson Blu Hotel, Hamburg. In de conferentieruimten op de 26ste en 27ste verdieping is een droomuitzicht gegarandeerd! Als u in de pauze de benen wilt strekken, is de 106 meter hoge Sint-Michielskerk met uitzicht over de haven en de Alster. Met 452 treden tot het uitzichtplatform verbrandt u lekker wat calorieën, die u er dan naderhand weer heerlijk en zonder slecht geweten bij Filini bij kunt eten.

 

Meeting HAMZA

 

Puur zakendoen bij CCH

Het Hamburg Congress Center is het Europese trefpunt in de Hanzestad. Toch is het een van de modernste congrescentra. Naast nationale en internationale congressen vinden hier ook concerten en theatervoorstellingen plaats. Met rond 250 evenementen per jaar is er voor elk wat wils – misschien ook een passende avondvoorstelling na een inspannende conferentiedag? Een bijkomend voordeel: de ideale bereikbaarheid. Zo is ook de directe nabijheid van het ICE-treinstation uniek voor een congrescentrum. Overigens lopen momenteel ook de plannen voor het nieuwe CCH, dat vanaf 2019 met een compleet nieuw voorplein en een futuristische entreehal indruk zal maken.

CCH

 

Vergaderen op de luchthaven of in de stad?

Over de bereikbaarheid: Het moderne Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport is ideaal voor alle zakenreizigers in Hamburg die met het vliegtuig reizen. Want dat ligt direct tegenover terminal 1 en 2 van de luchthaven van Hamburg. En niet te vergeten de 14 multifunctionele evenementenruimten op 1.000 vierkante meter oppervlakte met innovatieve vergadertechniek. Als u liever direct in het centrum van Hamburg wilt vergaderen is het Radisson Blu Hotel, Hamburg zeer geschikt met de unieke design-vergaderruimten! Hebben we uw interesse gewekt? Ontdek nu direct meer over het evenementenaanbod in de hotels van Radisson Blu in Hamburg.

Tell us what you think