Gourmet meets Bistro

Dirty French - Pour votre plaisir

Dit jaar hebben alle voetbalfans weer iets te vieren, want het Europees kampioenschap in Frankrijk staat voor de deur. En ook op het gebied van vergaderingen en ontmoetingen willen wij u dit hoogtepunt niet onthouden. Daarom hebben we onze reeks Food Trends dit jaar met een 5de Trend uitgebreid. Maak kennis met ons nieuwkomer - Dirty French!

170547-FRAZF-Food-trend-Dirty-French-img-2000x1467-e1461240881608-1500x927

 

Het alom bekende liefdesverhaal: Frankrijk & eten

"Les Bleus" zijn niet alleen succesvol in voetbal, maar natuurlijk ook wereldwijd bekend als het invloedrijkste land in Europa op culinair gebied. De Fransen beschouwen gastronomie als een kunstvorm en eten is verbonden met hun culturele waarden, symbolen en hun identiteit. Dit komt natuurlijk ook al eeuwen naar voren in de klassieke Franse gerechten. Niet voor niets werd in 2010 de Franse keuken als eerste keuken door de UNESCO uitgeroepen tot immaterieel erfgoed!

dirty french 3

 

Een smakelijke nieuwe Franse Revolutie

Geheel passend bij de tijd van de fusiongerechten heeft dit werelderfgoed zichzelf herontdekt. Met een gemoedelijke sfeer van "bistro" of "food-to-go" brengt de "nieuwe Franse Revolutie" een frisse wind in de fijne gastronomie. En daar komen onze hotels om de hoek kijken! Omdat deze heerlijke combinatie van bistro en gastronomie perfect in onze reeks Food Trends past, kunt u "Dirty French" nu in een aantal van onze Radisson Blu Hotels live beleven en ervan genieten. Enerzijds bij evenementen en bijeenkomsten omtrent vergaderruimtes, anderzijds tijdens de Europese kampioenschappen in onze hotelbars.

Apropos hotelbar: bij een spannende Franse voetbalavond passen opvallende Dirty French cocktails, zoals onze creaties "French Toast" of "Cold French" natuurlijk nog beter dan een biertje. Proost!

Cocktail_RD_EN

 

Eet smakelijk! 

Snel, extravagant en Frans is ook het motto van onze nieuwe Food Trends. Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijke bouillabaisse, een baguette met salami of een luchtige chocoladesoufflé als lunch? Zo kunt u uw verblijf een charmante Franse tint geven, uw collega's inspireren en hun smaakbelevenis uitdagen. Volg ons op reis door het land, dat meer kaassoorten dan dagen per jaar heeft!

dirty french

Is de Franse keuken niets voor u? Ontdekt dan onze andere Food Trends en geef uw volgende verblijf net dat beetje meer!

Tell us what you think