Geef een reis cadeau

Give a gift card to your partner

Nadert die ene speciale gelegenheid snel en weet je niet wat je moet geven aan de mensen van wie je houdt? Misschien is er echt een cadeau dat iedereen leuk vindt ...

Of het nu voor Valentijnsdag, kerst of een verjaardag is - of gewoon als een bedankje: een cadeaubon is het ideale cadeau. Radisson Blu-cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor een spabehandeling in Ierland, een weekendje winkelen in Milaan, een romantisch diner in Parijs, een stedentrip naar Rome ... Er is echt voor elk wat wils. En het mooiste is dat je niet eens hoeft te kiezen. Laat de ontvanger zelf beslissen wat het ideale cadeau is.

Geef je geliefden de reiservaring die ze willen met een Radisson Blu-cadeaubon

Zo simpel is het. De gelukkige ontvanger kan kiezen uit een overweldigend aantal opties: de bon kan worden gebruikt in meer dan 300 hotels in 42 deelnemende landen in Europa en het Midden-Oosten, zodat hij zelf kan bepalen waar zijn reis hem brengt. En als je geliefde geen wereldreiziger is, kan de bon gewoon worden gebruikt voor een heerlijk diner of een fijne spabehandeling in een Radisson Blu-hotel in de buurt. Bovendien is er geen haast: de bon is twee jaar geldig.

Koop een cadeaubon van het bedrag dat jij wilt, vanaf € 20 tot € 150.

Gift Card Radisson Blu

Creatieve optie voor vroege vogels

Maak je Radisson Blu-cadeaubon persoonlijk met een foto naar keuze – upload de afbeelding hier , dan printen wij deze op de cadeaubon.

Verwen je klanten of medewerkers

Je kunt natuurlijk ook je medewerkers belonen of je klanten bedanken met een cadeaubon van Radisson Blu. Maak gebruik van een handige grote verzending naar één adres, zodat je zelf je klanten of medewerkers kunt bedanken. Wil je een persoonlijk tintje toevoegen? Simpel! Pas je zakelijke cadeaubonnen aan door je bedrijfslogo toe te voegen. De bonnen worden bovendien geleverd inclusief een hoesje waarop je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger kunt schrijven.

Allerlaatste voordeel voor uitstellers

Koop jij je cadeaus op het laatste moment? Maak je geen zorgen, daar hebben we rekening mee gehouden. Je hoeft niet naar de winkel. Als je haast hebt, kunnen we je zelfs een digitale cadeaubon toesturen via e-mail. Het ideale lastminutecadeau (maar niet minder indrukwekkend) kan hier worden besteld. Ze denken vast dat je dit ideale cadeau al maanden van tevoren hebt gepland!

Christmas gift surprise

Fijne feestdagen van #RadissonBlu!

Tell us what you think