Evenementenruimten voor autopresentaties: denk groot!

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

De automarkt is volop in beweging – vooral onbestuurd rijden en elektrische auto’s staan momenteel in de belangstelling. Maar ook luxe sportwagens als Ferrari en Porsche zijn bij autoliefhebbers altijd in de mode. U wilt een nieuw model of nieuwe innovatieve ontwikkeling in de auto-industrie groots presenteren? Ontdek onze tips voor een succesvolle autopresentatie!

 

Een auto op de juiste manier presenteren is nog niet zo eenvoudig. Want u dient daarbij rekening te houden met van alles, onder andere de voorstelling van het voertuig zelf als ook de merkfilosofie van de fabrikant. Om u de kans te geven zich volledig op de passende presentatie te richten, hebben de Radisson Blu vergaderhotels enige nuttige tips voor u samengesteld.

 

Keuze van de evenementenlocatie

Een nieuw automodel wordt binnenkort voorgesteld en dat wilt u natuurlijk passend op de markt brengen. Of u heeft een eigen representatieve locatie of uw zoekt een geschikte plek, waar het nieuwe paradepaardje goed uit de verf komt. Als het eerste niet het geval is, dient u snel op zoek te gaan. Want niet elk vergaderhotel of evenementenlocatie biedt voldoende plek om een voertuig passend te kunnen presenteren. Natuurlijk, als de zon schijnt in de zomer kunt u de auto’s in een natuurlijke omgeving tonen. Maar in de herfst of de winter kan een presentatie zomaar in het water vallen. Daarom: altijd een alternatieve locatie in het achterhoofd houden.

 

Veelvoud aan presentatiemogelijkheden

De locatie voor de presentatie staat vast – maar hoe wordt de auto nu het beste gepresenteerd? Een mogelijkheid voor een aantrekkelijke presentatie zijn rijpodia, die op afstand bedienbaar zijn of ook draaipodia die afzonderlijk te regelen zijn en zelfs tot 360 graden kunnen draaien. Natuurlijk zijn deze mogelijkheden allemaal optioneel en niet verplicht. Want een mooie auto maakt ook zonder actie indruk in een aangename sfeer in de door u gekozen showroom. Niet vergeten: naast de luxe en ook moderne ontvangsthallen en evenementenfoyers beschikken bijna alle Radisson Blu Hotels over berijdbare vergaderzalen. Dankzij THINK BLU – DRIVE IN bent u zeker van een langdurig WOW-effect tijdens uw autopresentatie!

RDBLU-Hotel-Frankfurt-54

 

Perfecte belichting en uitrusting

De auto staat in een berijdbare vergaderruimte, maar dergelijke productpresentaties zijn niet uw ding? Ook als u uitgaat van het principe ‘minder is meer’ moet de belichting wel kloppen om het voertuig letterlijk in het goede licht te zetten. Voor de ideale belichting van de auto in het Radisson Blu Hotel zorgen aangenaam en helder daglicht en lichttechniek met optimale audiovisuele en technische uitrusting. Deze wordt geleverd door KFP – een bedrijf dat al bekroond is met de Business Diamond Award. Dankzij de inzet van MultiPad of Apple Airplay maakt u uw presentatie van een nieuwe auto nog aantrekkelijker en innovatiever.

 

Voorloper in heel Duitsland

Vertrouwt u ook bij uw volgende autopresentatie op de exclusieve Radisson Blu Hotels, zoals bijvoorbeeld in Berlijn, Frankfurt, Hamburg of Keulen. Kies daarbij naar wens voor onze eigen catering. Wat voorop lopen betreft, Radisson Blu staat ook met de thema’s energie besparen en elektrisch rijden vooraan. Test de oplaadstations bij de hotels en sluit u met een elektrische auto aan bij het milieubewustzijn van het vergaderhotel zelf. Nieuwsgierig geworden? Ervaar nu meer over de vergaderarrangementen en THINK BLU – DRIVE IN!

Tell us what you think