eMobility uit passie

eMobility

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Herwinbare grondstoffen en hernieuwbare energie. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Bij Radisson Blu zijn wij er van overtuigd dat een milieuvriendelijk bedrijf ook een succesvol bedrijf kan zijn. We ademen Verantwoord Ondernemen en we houden van innovatie en de toepassing van de nieuwste technologieën: voor uw slimme, succesvolle evenement en voor het minimaliseren van onze gemeenschappelijke ecologische voetafdruk.

 

eMobility?

Bijna geen enkel ander technologisch onderwerp houdt mensen momenteel zo bezig als het onderwerp elektrische mobiliteit. Wist u dat er eind 2015 al 40 verschillende modellen elektrische voertuigen zijn? 29 daarvan zijn zelfs seriemodellen van Duitse fabrikanten. Of het nu een minicar of sportwagen is, een milieubonus of aankooppremie, eMobility is DE innovatie die mensen in Duitsland beweegt. De voertuigen zijn klimaat- en milieuvriendelijk, zuinig en efficiënt. Een middenklasse-auto die wordt aangedreven door groene energie, bespaart 95% -100% op de CO2-uitstoot in vergelijking met conventionele auto's. En als autofan zal de combinatie van hoog vermogen, snelle acceleratie en een laag geluidsniveau uw hartje sneller doen kloppen.

eMobility

 

Green Power door Radisson Blu

Elektrische auto's vormen niet alleen een centraal onderdeel van de energie-overgang, maar versnellen ook de integratie van hernieuwbare energie. Alleen wanneer de accu met regeneratief opgewekte elektriciteit wordt opgeladen, zorgt deze voor een schone uitlaatgasbalans. En juist daarom steunen wij met ons "Think Planet"-programma het doel van het Nationale Plattform Elektromobilität (Nationaal Platform Elektrische Mobiliteit): één miljoen elektrische auto's op de Duitse wegen in 2020. Tank vandaag al "Green Power" bij onze Radisson Blu eMobility-oplaadpunten! Accu leeg? Onze innovatieve elektrische oplaadpunten zorgen snel voor nieuwe power. Veel van onze ondergrondse Radisson Blu-garages en parkeerplaatsen zijn uitgerust met snelle RWE eBox-oplaadpunten, bijvoorbeeld in de Radisson Blu Hotels in Frankfurt, Berlijn, Keulen, Hamburg en Hannover. En terwijl u zich concentreert op uw geslaagde meeting, tankt uw elektrische auto bij ons de brandstof van de toekomst: pure groene stroom uit hernieuwbare energiebronnen. En dat helemaal gratis als u bij ons overnacht! Radisson Rewards-leden wisselen hun Gold Points in voor pure energie. Voor 3000 punten kunt u uw elektrische auto bij een van onze Radisson Blu-oplaadpunten snel en milieubewust opladen.

electromobility

 

Uw autopresentatie met Think Blu-Drive-in

En natuurlijk hebben we voor autofabrikanten en autodealers het perfecte aanbod voor het thema eMobility. Voorpret en vlinders in uw buik? Wordt uw nieuwe automodel geïntroduceerd en bent u op zoek naar het perfecte presentatiepodium? Lanceer uw nieuwe elektrische model bijvoorbeeld in de levendige sfeer van de Main-metropool Frankfurt, de evenementlocatie van de grootste en belangrijkste automobielbeurzen in de wereld, de IAA. In het Radisson Blu Hotel Frankfurt wacht u naast een uniek design en een onvergetelijk uitzicht op de skyline van Frankfurt, een elegante showroom van meer dan 200 vierkante meter, met exclusieve toegang tot het groene hotelterras. Een gemakkelijk toegankelijke evenementlocatie, een in het licht badende atmosfeer en met designverlichting zet u uw elektrische auto perfect in de spotlights. En voor een spannende proefrit is het Hockenheim-circuit slechts een uur rijden verwijderd. Nieuwsgierig? Kom dan meer te weten over onze Think Blu-Drive-in-vergaderarrangementen in onze Radisson Blu Hotels in Berlijn, Hamburg, Keulen, Leipzig en Frankfurt.

RDBLU Hotel Frankfurt-Auto

 

Met volle DB-kracht vooruit met 100% groene stroom

En voor diegenen die ook wel eens zonder hun auto naar een vergadering of evenement willen reizen, bevelen wij van harte onze exclusieve Radisson Blu Deutsche Bahn-special aan. Met dit milieuvriendelijke evenementticket geniet u al vanaf 99 euro van een ontspannen aankomst en vertrek bij uw evenement in een van onze unieke Radisson Blu Hotels in heel Duitsland. Goed uitgerust arriveren! Gebruik de reistijd helemaal voor uzelf. Of u nu werkt, leest of u ontspant; reis met een goed gevoel, en in het langeafstandsvervoer van de Deutsche Bahn zelfs met 100% groene stroom. Dit zorgt voor een zuiver geweten en vermindert de CO2-uitstoot van uw reis.

deutsche-bahn_geschaeftsreisender-1klasse Foto: Deutsche Bahn

 

Innovatie, duurzaamheid en unieke, succesvolle evenementen. Uw succes is onze passie. Ontdek Radisson Blu "Designed for success"!

Tell us what you think