Eettrends voor je bijeenkomst in het Radisson Blu

Er lijken in restaurants elke dag wel nieuwe eettrends op te duiken. Hoe kan het dan dat het eten tijdens zakelijke bijeenkomsten altijd zo saai is?FlexitarianMaak je geen zorgen, wij zullen je redden van die saaie buffetten.

 

Voor je volgende bijeenkomst ontwikkelden wij vier unieke en - belangrijker nog - heerlijke eetstijlen, die je collega's en je smaakpapillen zeker zullen inspireren.  Wij leiden je door deze vier unieke stijlen voor je volgende bijeenkomst of evenement bij het Radisson Blu.

Flexitarisch

Flexitarian - main photoHeerlijk eten zonder vlees? Geen paniek vegetariërs - wij hebben de oplossing. Onze Flexitarische stijl zal zelfs de meest lastige gastro-veggies laten smullen.

Principes

-Geen vlees (natuurlijk)

-Met passie aantrekkelijke vegetarische gerechten creëren

-Geïnspireerd door Aziatische en Mediterraanse kookstijlen

-Gebruik plaatselijke en seizoensproducten

-Gebruik van vervangers voor vis en vlees mogelijk

-Gebruik verschillende kooktechnieken, zoals roken, grillen, roosteren

Flexitarian Collage

Land + plaats

Land + Place - main photo (1)De meest populaire trend is ervoor te zorgen dat je etenswaren vers en regionaal zijn.

Rustieke ‘boeren’-gerechten die - tot nu toe- als saai of ouderwets bestempeld werden, krijgen nu eindelijk de aandacht die ze verdienen. We richten ons hier op kwaliteit, maar ook op ons vak en onze kennis. Delicatessen zoals gerookte ham uit Alto Adige of kaviaar uit Styrië laten de relatie van de producent met de cultuur en het land laat zien. Dit zijn belangrijke eigenschappen die je zal ontdekken wanneer je deze gerechten proeft.

Principes

-Typische en authentieke, plaatselijke gerechten

-We vertellen via ons eten een verhaal

-Oude ingrediënten in een modern jasje

-Gebruik van simpele, eenvoudige kooktechnieken, zoals roken, grillen en roosteren

LandPlace Collage

Wilde Sensatie

Wild_Sensation - main photoIn onroerend goed draait het misschien allemaal om 'locatie, locatie, locatie', maar voor eetliefhebbers met flair draait het om 'presentatie, presentatie, presentatie”.

Met gebruik van plaatselijke en authentieke producten wordt er via het thema Wilde Sensatie altijd een verhaal verteld. Met dit thema willen we de plaatselijke cuisine laten zien met nieuwe moderne bereidingswijzes en een buitengewone presentatie.

 

Principes

-Stijlvolle, trendy, authentieke en plaatselijke gerechten

-Smaken, aroma's en goede smaak

-Typische en authentieke gerechten in een modern jasje

-Elk gerecht wordt bereidt met plaatselijke en seizoensproducten

-Unieke kook- en presentatietechnieken

WildSense Collage

Smakelijke stemming

Tasty Mood - main photo (1)Je stemming kan gedurende de dag door veel verschillende, grote of kleine, dingen beïnvloed worden. Maar bij Radisson Blu vragen wij ons af of je stemming beïnvloed kan worden door het eten dat je eet?

En zo kwamen we op het thema Smakelijke Stemming. Dus hoe krijgen we hongerige zakenmensen in een goede stemming? Het belangrijkste stofje voor ons geluksgevoel is de neurotransmitter serotonine, ook wel bekend als het ‘gelukshormoon’. Eten dat de productie van dit hormoon stimuleert, smaakt niet alleen goed, maar houdt je ook in een goede stemming. Als dat je niet blij maakt...

Principes

-Natuurlijke boost van serotonine

-Koolhydraten, suiker en hoog vetgehalte

-Chocolade, kruiden, fruit en bessen

-Top 5 serotonine verhogende etenswaren: chilipepers, banaan, vis, kiwi en chocolade

TastyMood Collage

Tell us what you think