Een kijkje verder dan de toeristenbestemmingen: Een fotogids voor Malta

Wat gebeurt er als een fotograaf een social media-netwerk begint om prachtige foto's te verzamelen van zijn favoriete locaties? Kijk hieronder voor een verbluffend mooie collectie met eerlijke, pure en fantastische afbeeldingen van Malta.

MLAZA_Collage41

Grafisch ontwerper, Justin Ciappara, woont op Malta en heeft de laatste jaren een grote interesse voor fotografie ontwikkeld. Zijn nieuwste project genaamd "Malta Photography" verzamelt onvergetelijke foto's genomen door toeristen en Maltezers op Instagram-, Facebook- en Twitteraccounts. Deze collectie met prachtige landschappen, die zelfs iedere week nog indrukwekkender wordt, heeft meer dan 15.000 volgers.

MLAZA_Collage31

Een van de favoriete plekken van Justin op Malta is Mdina:

"De stilte van de stad is een adempauze van mijn drukke levensstijl. Of u nu in de loop van de dag of 's avonds gaat, u zult het zeker zo fascinerend vinden als ik!"

MLAZA_Collage21

Hij vertelt verder dat hij zichzelf fortuinlijk vindt omdat hij onbeperkte mogelijkheden en landschappen heeft op zo'n klein eiland en dat hij iedere mogelijke emotie kan uitdrukken in zijn foto's. Zijn favoriete deel van de prachtige hoofdstad, Valletta, is de grote haven, die hij omschrijft als een van de meest spectaculaire havens in Europa. De prachtige stranden zijn synoniem met Malta.

MLAZA_Collage11

Er is een overvloed aan prachtige, witte en serene stranden om op te ontspannen, die ook geweldige locaties bieden voor onvergetelijke vakantiefoto's. Als u verliefd wordt op St. Julian's en in de buurt van het schitterende Valletta wilt blijven, is het Radisson Blu Resort, Malta St. Julian's de perfecte keuze. Als u niet direct bij het meest beroemde strand wilt verblijven, bekijk dan eens het Radisson Blu Resort & Spa, Malta Golden Sands.

 

Justin kreeg het idee om het Malta Photography-concept op te starten toen hij op Instagram zat te zoeken naar mooie foto's van Malta en hij zich realiseerde dat niemand genoeg volgers had om iedereen te laten genieten van de prachtige afbeeldingen. Hij begon met het kiezen van de meest mooie foto's die hij kon vinden en nodigde toeristen en lokale bewoners uit om hun eigen foto's te voorzien van de tag #MaltaPhotography. Het concept is heel populair geworden en steeds meer mensen komen kijken voor dagelijkse, inspirerende afbeeldingen.  Blijf doorscrollen om een aantal van onze favorieten uit de collectie te zien. U krijgt gegarandeerd zin om te reizen en behoefte aan de zon en het gevoel van zand tussen uw tenen.

 

Instagrammers:

@jciapparaphotography, @anayellle, @artofdavina, @belayawoman, @christoviljoen, @fotografille, @gordonh64, @hel_en_sf,@insta_malta, @jamagpie, , @junio_benochenga, @kanazera, @katia__petersburg, @lenisecellaja, @marcamillu, @nataly_grishina,@neilhall, @olga_lino, @sabry_p84, @sarah__016, @seranaspagna, @sy_aufildesjours, @tomciow, @trbaylor, @valentinatrampolina,@yvonneana

Tell us what you think