Digitale technologie:
Vergaderingen efficiënt optimaliseren

Digitale technologie

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Ontbrekende adapters, niet-werkende USB-sticks, overbelaste wifinetwerken, kabelchaos, defecte apparatuur – ook dat hoort helaas bij de dagelijkse waarheid van een zakenreiziger tijdens een bijeenkomst in vergaderhotels. Maar het kan ook anders. Wij hebben de passende tips waarmee de zoektocht naar de juiste kabel onder de tafel eindelijk niet meer nodig is.

Minder stress, minder technische problemen, daardoor meer tijd voor probleemoplossing binnen uw bedrijf – wist u dat volgens een onderzoek 89% van de mensen denkt dat vergaderingen door nieuwe techniek in de toekomst beter kunnen plaatsvinden? Dat vinden wij ook en we laten u drie manieren zien om met moderne techniek de vergadering te optimaliseren. Want wie wil er in de tijd van de cloud nog in een kabelchaos vastzitten?

Laptop bij haardvuur

 

Klaar met USB-sticks – op cloud gebaseerde technologie

Waar slaat u de gegevens voor uw vergadering op? Op het bedrijfsnetwerk of op de goede oude USB-stick? Die laatste is wel erg risicovol om uw gehele presentatie op te slaan. Want die kleine USB-sticks raken snel zoek, als u nog even snel documenten in de trein of taxi wilt bekijken. Of u gooit een kop koffie om en weg zijn uren aan werk. Vergeet ook niet het veiligheidsrisico, want elke USB-stick kan snel worden gemanipuleerd en zo een gevaar voor elke pc worden. Gebruik in plaats daarvan liever op cloud gebaseerde techniek, want daarmee worden de gegevens op de computer en server continu door back-ups veiliggesteld. Door een cloudoplossing hoeft u bovendien de gegevens niet handmatig op de verschillende apparaten te kopiëren, want u heeft van overal ter wereld toegang tot uw gegevens – en dat zonder kabelchaos. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Die is overigens in de hotels van Radisson Blu gratis en met hoge snelheid.

 

Beeld en geluid – audiovisuele uitrusting

De Excel-bestanden en presentaties voor de vergadering zijn opgeslagen. Begint u uw presentatie met een video? Dat is een ideaal begin om de opmerkzaamheid van de toehoorders te activeren. Na een schelle pieptoon hoort u niets meer van de video. En zo gaat de succesvolle start verloren. Natuurlijk, vroeger waren stille films in de mode en misschien keert die trend nog eens terug. Maar een video zonder geluid hoort echt tot het verleden. Toch zien we nog steeds luidsprekers met vreselijke kwaliteit of zelfs defecte modellen. Teruggrijpen op de laptopspeaker? Geen goed idee! Daarom moet u zich goed laten informeren over de technische uitrusting van de vergaderzaal die u heeft geboekt en voorafgaand aan de conferentie de apparatuur testen. Want u wilt bij uw bezoekers en collega’s geen gehoorschade veroorzaken. De Radisson Blu Hotels bieden met hun projectie- en presentatietechniek eersteklas audiovisuele uitrusting voor een succesvolle bijeenkomst.

DigiChart

 

Internationaal werken – virtuele vergadering

De gegevens zijn opgeslagen en de audiovisuele apparatuur is getest – ideaal. U bent een internationaal bedrijf en de vliegtarieven zijn momenteel gewoon te hoog? Ons voorstel: Kom elkaar tegemoet in een Radisson Blu vergaderhotel en schakel collega’s die verder weg zitten bij met een virtuele vergadering. Zo worden uw conferenties nog productiever vormgegeven. En voor deelthema’s die slechts een deel van het programma innemen, kunt u ook specialisten aan de andere kant van de wereld betrekken. De webconferentie wordt dankzij hightech uitrusting en een rustieke omgeving van het vergaderhotel nog succesvoller. De vergaderruimten van Radisson Blu bieden daarom een representatieve sfeer voor virtuele conferenties binnen het nieuwe zakendoen!

 

Hightech vergaderingen en genieten

Cloudgebaseerde techniek, audiovisuele uitrusting en virtueel vergaderen – dat zijn slechts drie voorstellen voor een efficiënt verloop van uw volgende conferentie. Naast technische uitrusting met innovatieve producten als DigiChart, Multipad en Apple AirPlay bieden de moderne Radisson Blu vergaderhotels verdere mogelijkheden om efficiënter te werken. Daarnaast is er een aanbod van brainfood en exclusieve arrangementen passend bij uw persoonlijke wensen. Ontdek onze hightech vergaderfaciliteiten in Nederland voor meer motivatie en minder problemen tijdens een conferentie!

Brainfood

Tell us what you think