Design: Radisson Blu´s Egg chair™-tentoonstelling in Berlijn

De Radisson Blu's Miniature Egg Chair™-tentoonstelling is te zien geweest in Kopenhagen, Las Vegas, Dublin, Milaan en Nantes en is nu aangekomen in Berlijn, een stad die bekend staat om haar prachtige mix van geschiedenis, kunst, mode en cultuur. Berlijn heeft tevens de titel 'City of Design' gekregen van UNESCO en is dan ook een uitgelezen plek om de designgeschiedenis van Radisson Blu te presenteren.

Designliefhebbers kunnen tot 29 juli de prachtige tentoonstelling bekijken in het Radisson Blu Hotel, Berlijn en dicht bij de 15 gepersonaliseerde miniaturen komen van de legendarische Egg Chair™ van de Deense architect Arne Jacobsen.

Een speciale opmerking voor alle social-mediafans: iedereen is van harte uitgenodigd deel uit te gaan maken van het Egg Chair-verhaal op onze selfiemuur. Dit doet u door een selfie op Instagram te plaatsen met de hashtag #radissonblu. Hiermee doet u ook automatisch mee met onze Guestagram-wedstrijd. We kijken ernaar uit alle blije gezichten te zien op de selfiemuur, net buiten 's werelds grootste ronde aquarium van het Radisson Blu Hotel, Berlijn!

2

3

4

Tell us what you think