Denk buiten het kadermet de Brain Box

Radisson Blu Brain Box Keulen

#DesignedForSuccess

 

We kunnen (en mogen) vergaderingen niet vermijden. We hebben ze nodig om belangrijke kwesties te bespreken, beslissingen te maken, problemen op te lossen, samen te werken en vooruitgang te boeken. Hoog tijd dus dat we die negativiteit achter ons laten, onze angst voor vergaderingen de baas worden en actie ondernemen! Radisson Blu laat u zien hoe gemakkelijk het is om een succesvolle vergadering te houden en tegelijkertijd buiten het kader te denken.

 

Het is tijd voor verandering

Wist u dat 90 procent van de informatie die naar onze hersenen verzonden wordt visueel is? En dat onze hersenen beelden 60.000 keer sneller verwerken dan tekst? Door grote ideeën te visualiseren met sterke beelden die in het geheugen blijven hangen, komt iedereen op één lijn te staan. Sommige vergaderingen verlopen dus beter wanneer ze buiten traditionele vergaderruimtes gehouden worden. Minder geklets en meer interessante nieuwe ideeën - deel markeerstiften uit en schrijf op de muren van uw vergaderruimte, loop rond en verander de opstelling van uw meubilair.

Radisson Blu Frankfurt

 

Gebaseerd op vier leerstijlen

De speciale brainstormruimte van Experience Meetings, de Brain Box, is een exclusieve innovatie van Radisson Blu, die een flexibelere vergaderomgeving met meer mogelijkheden biedt. Dit ruimteconcept houdt rekening met vier verschillende leerstijlen: Visueel, Auditief, Kinesthetisch en Tactiel (VAKT). Mensen die visueel leren, hebben een voorkeur voor beelden. Als u kinesthetisch leert, leert u het best door middel van aanraking en beweging. Degenen die tactiel leren, moeten lezen en schrijven om de beste resultaten te krijgen. En auditief leren betekent leren door te luisteren. Op welke manier u ook leert - deze denktank is voor iedereen.

 

De ultieme denktank

De Brain Box houdt rekening met alle zintuigen en creëert een stimulerende sfeer door middel van felle kleuren, kussens, aanpasbare verlichting, een flexibele opstelling van het meubilair met verplaatsbare loungestoelen, muren waarop geschreven kan worden en geavanceerde technologische manieren voor het delen van ideeën. Het doel is de gasten te inspireren, creativiteit te stimuleren, actieve deelname aan te moedigen en interactie tussen deelnemers van alle leertypen te verbeteren. Probeer eens een paar van onze Brain Boxes uit: van Zwitsers design in Basel tot een kamer vol boeken in Keulen of een creatieve muur in Warschau - denk binnen en buiten het kader...

 

Meer unieke eigenschappen

Dit vergaderconcept wordt perfect aangevuld door niet-tastbare componenten: alle Radisson Blu-hotels werken volgens de servicefilosofie “Yes I Can!”, een positieve en proactieve benadering van service, en bieden zo gegarandeerd 100% gasttevredenheid. Gasten kunnen ook deelnemen aan Responsible Business-activiteiten en hun vergadering papierloos maken. Ook connectiviteit wordt aangemoedigd: er is gratis snelle WiFi beschikbaar voor alle deelnemers van de vergadering.

Tell us what you think