De favoriete zomerse foodtrends van Radisson Blu-chef-kok Fabrizio Righetti

Terwijl de modewereld de nieuwste ontwikkelingen volgt op het gebied van kleur en silhouet, zijn professionele chef-koks altijd op zoek naar de nieuwste eettrends. Hotels en restaurants denken na over de smaak en behoeften van gasten en proberen nieuwe ontwikkelingen en speciaal aanbod te integreren in hun seizoensgerechten. Ze proberen zelfs klassieke buffetten en congrescatering te innoveren. Dat is precies wat Fabrizio Righetti, de culinaire expert bij Radisson Blu Hotel Kiev, ook doet en hier introduceert hij zijn favoriete zomerse foodtrends: van koude soepen tot Aziatische cuisine. Alle gerechten die hier worden genoemd, zijn al aan onze gasten in het hotel geserveerd door Fabrizio!

Aziatische stijl

Speciaal voor het zomerseizoen heeft Fabrizio zijn eigen interpretatie gecreëerd van Gua Bao: het populaire, Taiwanese gerecht met gestoomd brood, gevuld met gegrilde kippenborst in teriyaki-saus. Heerlijk!

2

Soepen

"Koude soepen zijn een fantastische manier om even af te koelen in de warme zomer zonder daarbij voedingsstoffen te verliezen. Bovendien zitten ze boordevol vezels en groenten", aldus de chef-kok van het hotel.

Blenden en mixen

"Je kunt alles wat je maar wilt blenden en mixen. Het belangrijkste is om alleen gezonde ingrediënten te gebruiken zoals fruit en zuivelproducten, het liefst in combinatie met gember en citroen", zegt Fabrizio.

Vissalade met sinaasappel

Een verfrissende en wat ongebruikelijke combinatie die u zal verrassen!

3

Groene traktatie

In de zomer is het belangrijk om gezond en gehydrateerd te blijven en natuurlijke, verse producten spelen daarbij een grote rol. Hier is een gezonde, gedurfde mix van avocado, munt en komkommer!

4

Fruitige drankjes

Bruisende sapjes zonder alcohol zoals de Virgin Bellini-cocktail met perzikzap, verse perzik en bruisend water zijn zelfs geschikt voor een zakelijke bijeenkomst.

5

Tell us what you think