De 5 beste plekken voor winterplezier in 2017

 

Of je nu naar Aspen in Colorado of naar Val Thorens in Frankrijk gaat: er zijn tal van prachtige locaties om de geweldige natuur te beleven wanneer het kwik daalt. Waarom zou je dit jaar niet eens naar een bestemming gaan die wat minder druk is?
Hieronder vind je onze top 5 met locaties die je deze winter moet bezoeken om de 'great outdoors' te ervaren.

 

Beitostølen – Noorwegen

Norway

Het mag geen verrassing heten dat een Scandinavisch land onze lijst met favoriete plaatsen voor winteractiviteiten haalt. Of je nu wilt skiën of een sneeuwscooter wilt besturen: Beitostølen biedt voor elk wat wils, welk buitenavontuur je ook zoekt. Je kunt zelfs een ‘Lavvu-avond’ organiseren: een knus diner met hertenvleesstoofpot in een soort wigwam, bedoeld om op een traditionele manier tot jezelf te komen na een heerlijk dagje in de buitenlucht! Het Radisson Blu Resort in Beitostølen is de ideale uitvalsbasis voor al je avonturen in dit winterwonderland.

 

Ljubljana – Slovenië

Slovenia
Zoek je na je buitenavonturen een stedelijke oase? Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië, is een charmante stad die vaak over het hoofd wordt gezien. Relatief veel openbare ruimte is autovrij, waardoor bijna elke avond aanvoelt als een geweldig straatfeest! Ljubljana staat bekend om de vroegmoderne, minimalistische architectuur en designs en biedt je het beste van zowel de stad als de natuur! Het Radisson Blu Plaza Hotel in Ljubljana biedt het ultieme gemak voor iedereen die wil ontspannen en na een dagje in de stad of in de bergen.

 

Luzern – Zwitserland

Lucerne
Dankzij de beroemde Zwitserse bergen om de hoek is Luzern de ideale plaats voor iedereen die de oude Europese charme in de natuur wil ervaren. Wandeltochten of mooie cruises op het Vierwoudstrekenmeer zijn uitstekende manieren om al die frisse berglucht in te ademen. Dappere reizigers kunnen er echter ook gaan paragliden, waarbij je het geweldige Zwitserse landschap vanuit vogelvluchtperspectef bekijkt. Het Radisson Blu-hotel in Luzern is een ideale plaats om uit te rusten na een dag op verkenningstocht te zijn geweest!

 

Salzburg – Oostenrijk

Salzburg
Salzburg is een 'must see' voor iedereen die op zoek is naar een romantische omgeving én naar natuurwonderen. Wandeltochten in de heuvels van Salzburg zijn extreem populair en dat geldt ook voor tochten op de rivier Salzach. Wil je echt een unieke ervaring? Bezoek dan eens de Lamprechtshöhle, natuurlijke grotten in de omgeving van de stad. Verblijf bij het Radisson Blu-hotel Altstadt in Salzburg voor een authentieke ervaring van het middeleeuwse leven in de stad, natuurlijk met alle moderne gemakken!

 

Les Arcs – Frankrijk

Les Arcs
Les Arcs ligt te midden van de majestueuze Franse Alpen en is een lustoord voor iedereen die van skiën houdt. Zelfs als je niet van downhill-skiën houdt, biedt deze omgeving tal van winterse gezinsactiviteiten, zoals langlaufen, ski jeering en sledetochten. Het enige probleem is hoe je dat allemaal combineert in één bezoek! Het Radisson Blu Resort, Arc 1950 is de ideale locatie om alle buitenavonturen te beleven die je hart begeert.

Wil je meer geweldige inspiratie en ideeën over reizen deze winter? Klik hier!

Tell us what you think