Creatieve koffiepauzes met Blu

“Hoe erg kan het zijn, zolang er koffie bestaat?”

 

Of u het eens bent met Cassandra Clare of niet, iedereen heeft van tijd tot tijd een koffiepauze nodig om tot zichzelf te komen en om opnieuw te focussen, vooral op het werk of tijdens een vergadering. Dus dacht het team van Radisson Blu in Centraal-Europa: "Waarom maken we deze koffiepauzes niet wat leuker?'

Scroll naar beneden voor een aantal van de trends die Radisson Blu in Centraal-Europa aan zijn zakelijke gasten aanbiedt.

Addictive Apple

Deze koffiepauze met het 'flexitarische' thema 'Addictive Apple' biedt een uitgebalanceerd dieet met het lekkerste groente en fruit. Van appelkruimeltaart tot een versgemaakte appel-wortel-smoothie; blijf gezond en onthoud: "an apple a day keeps the doctor away!"

Chic Cinnamon

Huisgemaakte en regionale gerechten karakteriseren onze 'Land + Plaats' geïnspireerde koffiepauzes. Onze chefs herinterpreteren traditionele recepten met een moderne twist. Wat denkt u van kofta op kaneelstengels of heerlijke kaneeldonuts? Breng inheemse smaken naar uw vergadering met onze koffiepauzes met kaneelthema.

Cheerful Chocolate

Voed uw ziel met deze koffiepauze met als thema 'Smakelijke stemming'! Van Nutella chilitoast-broodjes tot fluweelachtige bananensmoothies, alle producten die gekozen zijn voor deze koffiepauze zijn een ode aan de favoriete traktatie van iedereen: chocolade. Scroll door onderstaande galerij om alle chocoladeproducten te zien.

Green Galore

Als u op zoek bent naar een koffiepauze waarbij zowel smaak als voedingsmiddelen centraal staan, moet u de Eco Green 'Wilde Sensatie'-geïnspireerde optie proberen. Tarwegras en honingsmoothies gaan perfect samen met gekruide wraps met scharrelkip en guacamole. Zie hieronder meer groene powersnacks!

Denkt u dat deze koffiepauzes precies zijn wat uw team nodig heeft voor hun volgende vergadering of evenement? Of bent u geïnteresseerd in meer informatie over de geweldige reeks heerlijke en moderne voedselopties die we u kunnen bieden tijdens uw volgende vergadering? Bekijk dan onze pagina met Eettrends om alle nieuwste trends te zien die we gebruiken voor het eten tijdens onze vergadering en evenementen.

Tell us what you think