Cannes, uw volgende bestemming voor uw incentive-activiteiten?

Het eerste waar u bij Cannes aan denkt is waarschijnlijk het Internationale Filmfestival. Gedurende deze paar dagen in mei is Cannes dé plek waar glamour en business samenkomen, waar filmsterren schitteren en internationale producers hun industrie een boost geven. Hierdoor is Cannes een referentie geworden voor internationale evenementen op het gebied van entertainment, films, muziek, publiciteit en creativiteit.

Geen gewone samenkomsten, maar samenkomsten in stijl

Er is geen betere plek om te verblijven in Cannes dan het Radisson Blu Cannes 1835, een perfecte locatie aan zee, vlakbij de haven en op slechts een paar minuten van het Palais des Festivals. Met zijn moderne en comfortabele vergaderzalen, waarvan sommige met zeezicht, kan ons hotel uw teams ontvangen voor productie werksessies. Daarnaast is het de ideale locatie voor het organiseren van geweldige incentive-tours.

Het kloppende hart van de Franse Rivièra

Cannes heeft een hoop te bieden wat betreft incentive-ideeën en de stad vormt een eindeloze bron van prachtige landschappen en leuke bezienswaardigheden en bestemmingen (Monaco, Nice, de Gorges du Verdon en veel meer). Direct om de hoek van ons hotel kunnen onze gasten zich even ontspannen door de lokale haute couture-winkels en de “provençal” markten te bezichtigen. De avonturiers kunnen de straat oversteken naar de ferry terminal en op een boot springen naar de Lérins-eilanden. Daarnaast kunt u volledig vertrouwen op ons team voor geweldige incentive-ideeën, waaronder strandactiviteiten: zeilen, op een jacht varen, jetskiën, enz.

Exclusieve toegang tot ons dakterras en onze spa

Ons hotel heeft recentelijk de Award voor de Best Luxury Rooftop of the Year ontvangen dus als u uw teams de mooiste uitzichten op de baai van Cannes wil geven, kan ons dakterras geprivatiseerd worden voor allerlei evenementen (cocktailfeestjes, banketten, recepties of diners). Uw verblijf in ons hotel is niet compleet als u niet van onze wellness-faciliteiten heeft genoten. We kunnen tevens privétoegang tot onze spa en ons wellness-centrum aanbieden.

Waarom kiest u niet voor ons "gezond en energiek"-pakket?

Bent u op zoek naar een unieke sfeer en pakket om uw teams te motiveren? Mis ons "gezond en energiek"-pakket niet! Dit pakket geeft u toegang tot ons zwembad (binnen en buiten), verschillende privécoachsessies en een motiverende ontmoeting met Christophe Pinna, wereldkampioen karate.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: +33(0)492.99.73.04 / sales.cannes@radissonblu.com.

Tell us what you think