Cadeaugids voor de perfecte Valentijnsdag

Elk jaar weer is de druk hoog om op Valentijnsdag met iets speciaals te komen.

 

Er moet gekozen worden uit de beste restaurants en de mooiste kleding, om nog maar te zwijgen van het vinden van het perfecte geschenk dat uw liefde symboliseert. Er alleen al aan denken is vermoeiend.

 

Maar vrees niet! We hebben een korte gids samengesteld waarmee u altijd goed zit met het perfecte cadeau voor Valentijnsdag voor die ene speciale persoon in uw leven, ongeacht zijn of haar stijl!

 

Voor de social media-verslaafde

Techie_holga

(Foto: Holga Direct)

 

Is uw geliefde helemaal verslaafd aan zijn of haar smartphone en Instagram? Dan is deze gebruiksvriendelijke lenzenset van Holga Direct het perfecte cadeau. De filters zijn ideaal om mee te experimenteren en om de perfecte Valentijnsdagselfie van u samen te maken!

 

Voor de muziekliefhebber

pocket-boom-box

(Foto: rarebirdoakland.etsy.com)

 

Maak een 'liefdesafspeellijst' voor uw geliefde en speel deze af via een nieuwe muziekspeler in zakformaat.  Met deze draagbare en lichtgewicht muziekspeler hoeft uw partner nooit meer zonder zijn of haar favoriete nummer te zitten.

 

 

Voor de gezondheidsbewuste mens

enhanced-18681-1416864972-2

(Foto: Columbia)

Deze hardloophandschoenen met touchscreenvingerpads van Columbia zijn het ideale cadeau voor iedereen die op frisse ochtenden in februari graag gaat hardlopen.

 

 

 

Voor de enthousiaste reiziger

nyt_36_hours_europe_va_gb_3d_06776_1503130928_id_912750 

(Foto: Taschen)

 

36 Uur. 125 Weekenden in Europe. Dit boek bevat 125 Europese reisbeschrijvingen van The New York Times voor iedereen die wel wat reisinspiratie kan gebruiken.

 

 

U hebt natuurlijk een prachtige plek nodig om Valentijnsdag met uw geliefde te delen. Radisson Blu-hotels in heel Europa bereiden romantische en elegante arrangementen voor om uw geliefde mee te verrassen. Klik hier om uw perfecte romantische verrassing te plannen.

Tell us what you think