BluPrint van dichtbij

U hebt misschien wel eens eerder van BluPrint gehoord, maar u hebt het nog nooit zo gezien.

Onlangs hebben we een ultramoderne VR-interface (Virtual Reality) voor ons nieuwe designconcept BluPrint onthuld tijdens de presentatie in de regio Azië/Pacific, die plaatsvond op de Hotel Investment Conference South Asia (HICSA) 2016. Met het allernieuwste in intensieve en interactieve visualisatietechnologie konden mensen zoals u in ons nieuwste designconcept stappen en BluPrint op een heel ander niveau beleven.

"Radisson Hotel Group herdefinieert het designproces voor investeerders en de manier waarop reizigers onze hotels ontdekken en leren kennen. We openen een compleet nieuwe wereld van experimentele betrokkenheid door een zintuiglijke beleving mogelijk te maken van wat we bieden", aldus Thorsten Kirschke, directeur, Azië/Pacific, Radisson Hotel Group. "Onze focus op technologie en innovatie benadrukt ons streven om de veranderende verwachtingen van gasten voor te blijven, nieuwe doelgroepen aan te trekken en ervoor te zorgen dat eigenaars en investeerders nog betere omzetten kunnen realiseren. Onze technologische voorsprong helpt bovendien om de groei te stimuleren van ons merk Radisson Blu, dat is gebaseerd op iconisch en innovatief design, verfijning en stijl."

In het geval dat u er nog niet van hebt gehoord: BluPrint is een nieuw en dynamisch interieurontwerpprogramma dat zal worden ingezet in zowel onze nieuwe als onze te renoveren Radisson Blu-hotels en -resorts.  BluPrint kijkt naar de drie belangrijkste aspecten van uw ervaring tijdens uw verblijf bij ons: uw kamer, de culturele en sociale ervaring en de vergader- en evenementenruimten. Zo creëert BluPrint bijvoorbeeld een efficiëntere werk- en woonruimte waarin u de unieke cultuur en stijl van het land waar u zich bevindt, kunt ervaren, zonder dat daarbij het kwaliteitsontwerp en de comfortstandaarden die u van ons merk verwacht, tekort worden gedaan. U kunt voorwerpen verwachten zoals iconische stoelen en op maat gemaakte hoofdeinden met geïntegreerde zitgelegenheid, maar ook zorgvuldig uitgekozen meubilair en plaatsgebonden kunst. Zo zult u uw verblijf bij ons ervaren als uniek en interessant.

Wilt u de augmented reality-app zelf proberen? De BluPrint-app is gratis en hier beschikbaar voor Android en iOS.

Tell us what you think