Blu-opening: een visuele tour door het Radisson Blu Hotel Mannheim

Tenzij u Duits bent, heeft u waarschijnlijk nog nooit gehoord van de stad Mannheim in de regio Rijnland-Palts in Duitsland. Dan is het dus tijd om deze veelzijdige stad aan de samenvloeiing van twee rivieren en met één van de grootste binnenlandse havens van Europa eens te leren kennen! Mannheim is ontzettend trots op haar industriële succes dat grote spelers op de wereldmarkt heeft aangetrokken, zoals Daimler, Caterpillar, Unilever, ABB, Siemens, IBM, Roche en nog vele anderen die hun fabrieken hier hebben gevestigd. Maar dat is niet alles. Dankzij topkomedianten, beroemde Duitse muzikanten en de Pop-Academy staat Mannheim ook voor creativiteit en stedelijkheid.

Afgelopen oktober heeft Radisson Blu haar eerste hotel in Mannheim geopend in het nieuwe district Q 6 Q 7 en biedt hiermee een compleet nieuwe hotelervaring in de metropool van Rijnland-Palts: het hotel heeft meer dan 229 kamers waaronder 13 appartementen voor langere verblijven, elk voorzien van een keukentje, en daarnaast zes junior suites, drie suites en één Presidential Suite.

Het design van het interieur benadrukt thema's zoals stedelijkheid en creativiteit terwijl het gebruik van de kleur blauw refereert aan de rivieren Rijn en Neckar. Een zeer speciale feature is te vinden in de hotellobby: aan het begin van de bouw van district Q 6 Q 7 werden delen van de historische stad ontdekt en deze vormen nu decoratie voor de stijlvolle entreehal.

Veel conferentieruimten bieden natuurlijk daglicht en de bar van het  Radisson Blu Hotel, Mannheim , scoort goed met het grote dakterras met een adembenemend panoramisch uitzicht over de daken van de stad. Blader omlaag voor een prachtige visuele tour van de nieuwste aanwinst van Radisson Blu!

1

2

3

4

5

6

7

Tell us what you think