Berlijn: Hippe grote stad voor uw onderneming!

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

Casual, levenslustig en ongecompliceerd – dat kenmerkt de Duitse hoofdstad en bakermat van startups, Berlijn. Naast jonge, creatieve koppen is er ook een groot aantal gevestigde namen en oorspronkelijke Berlijnse bedrijven, zoals Zalando en Soundcloud. Kom meer te weten over deze energieke stad en zijn hoogtepunten voor uw volgende zakelijke bijeenkomst!

Regeringszetel, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie – deze stad heeft veel te bieden. Maar Berlijn heeft met haar creatieve en ondernemende kant veel meer te bieden dan traditionele toeristenattracties. Laat de dynamiek tijdens een zakenreis in Berlijn indruk op u maken en laat uw creativiteit en zoektocht naar design aanwakkeren zoals in geen enkele andere stad.

shutterstock_160023263

 

Hartslag van Europa

Al in de 13de eeuw werd Berlijn gesticht en dus kan de stad terugkijken op een uitgebreide geschiedenis. Er is ook geen andere stad die zoveel veelzijdigheid en veranderingen gekend heeft. Van handelsstad via residentiestad naar de wereldstad in de republiek van Weimar en het Berlijn van nu. De poort naar Oost- en Midden-Europa overtuigt met een combinatie van politiek, startups, gevestigde bedrijven, samenwerkingsverbanden en grote beurzen. De diverse merken op het gebied van levenswetenschappen, communicatietechnologie en energietechniek geeft de stad aan de Spree nog meer aantrekkingskracht!

shutterstock_193005341

 

Cultuur – Design verbindt

Maar naast sterke merken en ondernemingen biedt de stad ook een grote keuze aan mogelijkheden om voorafgaand of na uw bijeenkomst in Radisson Blu Hotel Berlin binnen enkele minuten al op culturele ontdekkingsreis te kunnen gaan. Bijzonder beroemd is het Museumsinsel met de indrukwekkende serie gebouwen en het aanbod van tentoonstellingen en musea. Daartoe behoren onder andere het Pergamonmuseum en de James-Simon-Galerie. Wist u dat UNESCO in 1999 het Museumsinsel tot Werelderfgoed heeft benoemd? De reden was dat naast de gebouwen zelf ook de ontwikkeling van het moderne museumontwerp. Zo wordt nogmaals duidelijk welke rol design in combinatie met beeldende kunst in de stad speelt. Noemenswaardig is ook de East Side Gallery als permanente openluchtgalerie met unieke internationale kunstenaars op het langste nog bestaande deel van de Berlijnse Muur – een stuk geschiedenis, die u uw zakenpartners niet mag onthouden!

shutterstock_419546275

 

Culinair – kebab, koolroullade, kaviaar

Ook op het gebied van koken hoeft Berlijn zich qua veelzijdigheid niet te schamen. Naast bonte Pommesbuden in Neukölln, kleurrijke Food Trucks in de Kreuzberger Markthalle Neun en rustieke herbergen of ‘gaststätten’ vindt u in Berlijn ook liefdevol vormgegeven of minimalistische restaurants. Ideaal dus om u aan te passen aan de wensen van uw zakenpartners of klanten en tussen zo'n 5.000 restaurants, cafés of bars te kunnen kiezen. Als u elegant wilt eten, raden wij het Radisson Blu Hotel HEat in het centrum van Berlijn aan, direct tegenover de Dom. We hebben comfortabele leren stoelen, een open showkeuken en Amerikaanse, Franse en ook Indische gerechten. Modern, modieus, internationaal – dat is HEat. Als u voor een kleiner bedrijf of een zakelijk etentje een onderkomen zoekt in Berlijn, dan raden wij onze prive-eetzaal Flame aan.

Restaurant-Banner

 

Design ontmoet creatieve innovatie

Verheug u op uw zakenreis naar Berlijn, culturele ontdekkingen en culinaire hoogstandjes. Om ook uw vergadering zelf tot een groot succes te maken, bieden we u in het centraal gelegen Radisson Blu Hotel Berlin 15 moderne en representatieve conferentie- en evenementenruimten met moderne uitrusting zoals multipad, digichart en Apple AirPlay. Bijzonder aantrekkelijk is de banketruimte in de kelder met de lichte foyer of de DomLounge op de achtste verdieping voor een onvergetelijk uitzicht. Wilt u de beste keuze voor uw volgende vergadering ook in Berlijn maken? Ontdek onze vergaderarrangementen en aanbod voor nevenactiviteiten!

Tell us what you think