BePink-accenten bij Radisson Blu deze oktober

Gedurende de maand oktober zullen deelnemende Blu Hotels 'roze' kleuren en de strijd tegen borstkanker steunen. Geselecteerde Radisson Blu Hotels zullen een speciaal 'Pink Breakfast' serveren om aandacht te vragen voor de preventie van borstkanker en om al hun gasten bekend te maken met het goede doel.

24682-1024x768

Niet alleen leveren sommige hotels het BePink-ontbijt, ze hebben ook bepaalde elementen van Radisson Blu roze gemaakt om zo de strijd tegen borstkanker te steunen. Ontdek hieronder welke roze ontwerpelementen deze hotels graag willen delen met hun gasten.

Radisson Blu Hotel, Amsterdam

Pink-1-1024x768

In de maand oktober verkoopt het Radisson Blu Hotel, Amsterdam, een ‘Pink Ribbon-kaart’; ontworpen en geschilderd door hun eigen receptioniste - Marjo Bakker. Deze kaart is heel speciaal aangezien Marjo Bakker zelf heeft ervaren hoe belangrijk het steunen van organisaties als Europa Donna is in hun strijd tegen borstkanker.

Radisson Blu Hotel, Milaan

RB-Milan-2-1024x576

“Naast de kleine roze details die we overal in de hotels hebben toegevoegd (vind je onze roze sjaals niet fantastisch?), geloven we ook in het volgende motto: ‘Wees roze, wees gezond!’ We denken dat lichaamsbeweging belangrijk is voor de algehele gezondheid, en dat het helpt bij het voorkomen van kanker.”

RB-Milan-3-1024x732

 

Radisson Blu Hotel, Nantes

RB-Nantes-2-1024x683

“Het item dat BePink uniek maakt in ons hotel is… de roze kleur! Je kunt deze roze accenten op veel plaatsen in het hele hotel terugvinden, van banken tot stoelen in ons restaurant L’Assise, kamerdeuren en natuurlijk onze indrukwekkende roze olifant! Tijdens de campagne moeten we ons eigenlijk het Radisson Pink Hotel, Nantes noemen!”

RB-Nantes-5-1024x768

 

Radisson Blu Hotel Paris, Marne-la-Vallée

RB-Disney-1-768x1024

“We hebben al onze werknemers een kleine roze strik gegeven die ze op hun jasje of uniform kunnen spelden om zo onze toewijding aan de strijd tegen borstkanker te symboliseren. Dit is misschien een klein gebaar, maar we weten dat het een grote indruk maakt op onze gasten!”

RB-Disney-3-1024x768

 

Radisson Blu Royal Brussel

RB-Royal-brussels-2

“Onze dassen laten zien dat wij de strijd tegen borstkanker steunen!

Niemand kan de levendige roze dassen van het personeel over het hoofd zien. Ze zijn niet alleen visueel maar ook stijlvol. Van de receptie tot de ontbijtzaal zijn onze gasten onder de indruk van het concept aangezien het hele hotel roze is geworden. Dankzij onze speciale roze dassen knopen we gemakkelijk een gesprek aan met onze gasten over dit belangrijke initiatief waaraan wij deelnemen.”

 RB-Royal-Brussels-5-1024x768

Zie hieronder een aantal andere geweldige voorbeelden van hoe verschillende deelnemende Radisson Blu-hotels deze oktober roze worden:

Royal-Brussels-2-1024x652

Tell us what you think