Voor zaken of vakantie: bekroonde hotels van Radisson Blu

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront by Sebastien Nagy

Elk jaar worden de beste hotels ter wereld door vooraanstaande organisaties in verschillende categorieën bekroond, bijvoorbeeld met de World Travel Award of de Leaders in Hospitality Award. Radisson Blu staat daarbij altijd bovenaan, van beste zakenhotel tot beste hotelsuite. Hier volgt een overzicht van onze wereldwijd best presterende hotels.

Leidende hotels in Dubai

De prijs voor Leaders in Hospitality van Hotel & Catering News wordt uitgereikt aan hotels en restaurants die toonaangevend zijn in de horeca. Twee hotels van Radisson Blu zijn hiermee bekroond. Het Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront is uitgeroepen tot Leading New Hotel in the Middle East. Het streven om het vriendelijkste vijfsterrenhotel van Dubai te zijn, heeft daarbij zeker geholpen, net als het vrije uitzicht op de Burj Khalifa. Het Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek heeft ook voor de tweede keer de Lifetime Achievement Award gewonnen, met name voor het heerlijke eten en drinken.

Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront terrace view

Zakelijke gasten op de eerste plaats

Egencia heeft zijn lijst bekendgemaakt met de 100 hotels wereldwijd die van zaken een plezier maken. Aangezien Radisson Blu dat doel nastreeft voor al onze zakelijke gasten, mag het geen verrassing heten dat zes hotels van Radisson Blu zijn geselecteerd. Het Radisson Blu Minneapolis Downtown, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen, Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg, Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm en Radisson Blu Hotel, Glasgow staan allemaal op de lijst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radisson Blu Minneapolis (@radissonblumpls) on

Radisson Blu Royal Hotel wint met Belgisch karakter

Op steenworp afstand van de Grand Place, in het hart van de Belgische hoofdstad, ligt Radisson Blu Royal Hotel Brussels. In 2018 werd dit hotel door World Travel Awards uitgeroepen tot Leidend Hotel in België. Het hotel onderscheidt zich met het bieden van een authentieke Belgische ervaring. Dit is te zien in het stijlvolle ontwerp van alle ontmoetingsruimtes, en in Belgische accenten. De plafonds van de vergaderruimtes bijvoorbeeld, bekleed met behang van Fornassetti, doen denken aan de blauwe luchten van de beroemde schilderijen van Magritte. De twee kunstenaars hebben een gemeenschappelijke voorliefde voor op dromen geïnspireerd design. Ook wordt de aandacht gevestigd op Belgische producten, met lokale delicatessen zoals tomaten gevuld met Noordzeegarnalen, Gentse neuzen en Belgische chocola.

Radisson Blu Royal Brussels Atrium

Scandinavië behaalt zakelijk succes

Van onze sterrenhotels zijn de hotels in Denemarken, Finland en IJsland in het bijzonder erkend voor hun uitstekende service voor zakelijke gasten. We vertellen graag meer over deze door World Travel Awards bekroonde Leading Business Hotels.

Leidend zakenhotel in Denemarken: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Met 13 vergader- en evenementenruimtes biedt het hotel sublieme faciliteiten voor elk type bijeenkomst. Maar het Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen wordt door zakelijke gasten met name gewaardeerd wegens zijn centrale ligging. Het is vanuit het hotel in het stadscentrum slechts een klein stuk lopen naar allerlei belangrijke bedrijven. Daarnaast zijn er buiten gratis parkeermogelijkheden, wat een zorg minder is voor de gasten die per auto reizen. In het goed uitgeruste fitnesscentrum kunt u tijdens uw zakenreis aan uw conditie blijven werken. Ook is er de mogelijkheid om met collega’s aangenaam te squashen op een van de twee banen.

Radisson Blu Scandinavia hotel Copenhagen street view

Leidend zakenhotel en beste hotelsuite in Finland

Het Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki kan bogen op iconische architectuur en geschiedenis, uniek Fins interieurontwerp en de nabijheid van belangrijke culturele attracties. Daarmee is het hotel zeer geliefd onder zowel zakelijke als vakantiereizigers. Onze gasten waarderen in het bijzonder de Plaza Lounge op het balkon rond het hoofdrestaurant. Dit is een heerlijke plek om te ontspannen met vrienden of in alle rust te lezen. De Plaza Lounge leent zich echter ook goed en geheel kosteloos voor een snelle, informele bijeenkomst met gasten van buiten. U krijgt toegang tot de Plaza Lounge wanneer u een Business Class-kamer of suite boekt.

Plaza Lounge Radisson Blu Helsinki

Ook de suites van het Radisson Blu Seaside Hotel zijn bekroond. De Seaside Suite is uitgeroepen tot Leading Hotel Suite 2018 van Finland, en terecht. De adembenemende suite beschikt over twee prachtige terrassen en een ongekend uitzicht vanuit het kingsize bed. De spa met sauna en bubbelbad op het dak garanderen dat u niet de hele dag blijft liggen.

Radisson Blu Seaside executive suite Helsinki

Leidend zakenhotel in IJsland: Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik

Het Radisson Blu Saga Hotel, Reykjavik wordt al enkele jaren uitgeroepen tot hét leidende zakenhotel van IJsland. Het hotel heeft indrukwekkende, ongeëvenaarde voorzieningen, waaronder Grillid; één van Reykjaviks meest bekende restaurants met plaatselijke IJslandse gerechten op de menukaart. Het hotel biedt ook uitzicht op de omringende bergen en gletsjers. Met een fantastische locatie, een eigen fitnessruimte en zeven volledig ingerichte vergaderruimtes is dit hotel gemaakt voor de zakenreiziger. Het hotel is gebouwd in de jaren '60, en de levendige ambiance heeft er altijd voor gezorgd dat het de ideale plek is voor zowel lokale als internationale gasten. Noemenswaardige gasten waren onder meer Neil Armstrong en Mia Farrow.

Radisson Blu Reykjavic restaurant

Radisson Blu Resort Trysil uitgeroepen tot beste skihotel

Trysil is met 29 liften, 67 hellingen en honderden kilometers langlaufroutes de grootste skibestemming van Noorwegen. Het Radisson Blu Resort, Trysil is perfect gelegen aan de voet van de bergen, wat het een ideaal hotel maakt voor sneeuwliefhebbers. De World Ski Awards onderstrepen dit. Deze awards zijn onderdeel van de World Travel Awards en erkennen overal ter wereld uitmuntendheid in skitoerisme. Die topklasse is dus ook hier niet onopgemerkt gebleven. Boek de aankomende winter uw verblijf om te genieten van skiën, langlaufen, snowboarden en hondensleetochten.

Radisson Blu Trysil hotel exterior wintertime

Felicitaties voor alle bekroonde hotels van Radisson Blu!

Tell us what you think