Audiovisuele media:
Succesgarantie voor bijeenkomsten

Beamer

#DesignedForSuccess #ExperienceMeetings

De schrik van elke vergadering: een presentatie waar de spreker zijn toehoorders met een monotone stem toespreekt. Hoe kunnen sprekers uw evenement aantrekkelijker maken? Heel eenvoudig - veel zintuigen aanspreken. Dat gaat het makkelijkst met audiovisuele media. Ontdek hoe u zo voor meer oplettendheid kunt zorgen!

U ziet de nieuwste aflevering van uw lievelingsserie. Aansluitend een keer alleen met geluid en bij de derde keer alleen met beeld. Hoe komt dat over? Wanneer krijgt u de meeste informatie? Feit is dat de combinatie van horen en zien de gedachten en het herinneringsvermogen stimuleert. Waarom zou u deze wetenschap ook niet voor uw onderneming inzetten? Ervaar nu hoe u uw vergadering dankzij audiovisuele media tot een succes kunt maken!

 

Interactieve bijeenkomsten dankzij beeld en geluid

Na het lijndiagram volgt het cirkeldiagram en ook het staafdiagram mag niet ontbreken. En dat alles voorzien van 1.200 regels aan analysedata in een Excelbestand – veel succes, de aandacht van de bezoekers is al na de tweede sheet verdwenen! Met audiovisuele media kunt u daar iets tegen doen. Gebruik liever media met beeld en geluid om de aandacht en concentratie van de toehoorders vast te houden. Een goede mogelijkheid is het gebruik van een video, die de nieuwste ontwikkelingen in uw branche overzichtelijk weergeeft. Het helpt ook als u de video op de muur van de vergaderzaal laat zien! Dan zult u merken dat de interactie bij een dergelijke presentatie veel hoger is dan met alleen gortdroge Excelsheets. Voor een succesvolle presentatie bieden de hotels van Radisson Blu eersteklas projectoren en luidsprekers.

"Oranje" Boardroom Amsterdam

 

Verbeteren van de samenwerking

Stilte tijdens de vergadering – een verhitte discussie of oplossing laat op zich wachten? Naast het toepassen van online conferenties met meerdere deelnemers kunt u dankzij audiovisuele media ook de directe samenwerking verder verbeteren. Profiteer en vind de weg naar een succesvolle communicatie. Gebruik de media voor de samenwerking en maak gebruik van de video-opnamen van klantgesprekken door deze naderhand samen te analyseren. Zo kunt u een stilte in de vergaderruimte voorkomen.

 

Gebruik maken van mobiliteit - wereldwijde deelnemers

Tot audiovisuele media horen niet alleen projecties of video’s. Ook de klassieke telefoon kan prima worden ingezet als audiovisueel medium. Denk maar eens aan een webconferentie – deze moderne communicatiemogelijkheid laat zich prima in een vergadering gebruiken. Naast geluid en beeld kunt u ook documenten delen en bespreken. Zo geven ingeschakelde experts uw conferentie nog meer uitstraling en maken het veelzijdiger. Alles wat u daarvoor nodig heeft, is een betrouwbare internetverbinding die u niet in de steek laat. Deze hoge snelheid is uiteraard in de hotels van Radisson Blu beschikbaar.

WiFi

 

Bekroning - hypermoderne uitrusting

De bewuste en professionele inzet van audiovisuele media is een belangrijke stap voor een succesvolle bijeenkomst. Dankzij de hightech-uitrusting van de Radisson Blu vergaderhotels in Nederland betrekt u uw toehoorders actief en nemen uw gasten doelgerichter deel aan de bijeenkomst. Ontdek daarvoor ook praktische eigenschappen als DigiChart, het MultiPad of Apple AirPlay! Wist u al dat de Radisson Blu Hotels Hannover en Frankfurt voor de tweede keer door de VDR (Duitse reisvereniging) bekroond zijn vanwege gegarandeerde professionaliteit? En natuurlijk niet te vergeten het lidmaatschap van Meeting Professionals International en de bekroning van de Business Diamond Awards van onze partner KFP voor beste technische dienstverlener in de categorie hotelconferenties. Bij Radisson Blu werken professionals.

Tell us what you think