10 geweldige ontwerpen, door jou ingediend!

Zoals het oude gezegde luidt: vraag en je zult ontvangen.

 

We zijn nog maar een week bezig met de ‘Ontwerp je eigen icoon’-wedstrijd in samenwerking met Republic van Fritz Hansen, en onze fans en volgers hebben al bijna 9000 fascinerende versies van de klassieke Arne Jacobsen Egg™-stoel ingestuurd. Voor het geval je nog niet op de hoogte bent van onze spannende ontwerpwedstrijd: we nodigen deelnemers uit om de iconische Egg™-stoel, die oorspronkelijk is gecreëerd door de legendarische Deense architect en ontwerper Arne Jacobsen, aan te passen.

 

Een deskundige jury selecteert de prijswinnaar, die een aangepaste versie van zijn of haar winnende egg -stoelontwerp ontvangt en een VIP-trip met drie overnachtingen naar Kopenhagen. Het winnende ontwerp kan ook deel gaan uitmaken van het scala aan interieurontwerpen van het merk dat later dit jaar zal worden gelanceerd.  Best cool toch?

 

We konden het niet laten om alvast wat van de creatieve inzendingen met jullie te delen, dus scroll maar naar beneden om een paar unieke en interessante variaties op het klassieke ontwerp van Jacobsen te zien!

AureliaFR

De stoel met het zalmkleurige en witte patroon van Aurélie maakt in elke leefruimte een verpletterende indruk.

BarbaraUS 

Barbara’s fuchsia stoel met witte opdruk en basis doet ons denken aan sterren of sneeuwvlokken

ChristopherDE

Dit stevige zwart-witte ontwerp van Christopher zou een perfecte toevoeging zijn aan elke ‘man cave’.

Kerry GB

De zwart-witte strepen met een beetje felroze geven dit ontwerp van Kerry uit het V.K. een ‘rock-and-roll’ vibe, vind je niet?

ElseDK

Deze dromerige crèmekleurige stoel van Else is een sierlijke aanwinst voor elke kamer.

MaryGB

Mary’s groen met witte ontwerp doet ons denken aan dennenbomen in een besneeuwd landschap. Waar vind jij het op lijken?

RishabhIN 

Elegant en stevig is dit ontwerp van Rishabd. Perfect voor een kantoor thuis.

SariFI 

Zoek je naar een stoel met een 'fun and funky' jaren 80 twist, dan hoef je niet verder te zoeken want Sari heeft een ontwerp gemaakt dat perfect bij jou past!

LudvigSE

Een monochromatisch kleurengamma doet recht aan het ontwerp van Ludvig, vind je niet?

Hebben al deze geweldige ontwerpen je geïnspireerd? Natuurlijk! Ook jij kunt meedoen en kans maken om te winnen! Bezoek onze site en stuur je ontwerp in voor 6 oktober, zo makkelijk is het! Misschien zie je je eigen ontwerp wel terug in ons volgende blog!

Tell us what you think